Головна Новини Суспільство події Квартира з ліжком на кухні обурила користувачів мережі
commentss НОВИНИ Всі новини

Квартира з ліжком на кухні обурила користувачів мережі

Користувачів мережі обурило планування квартири-студії, яку виставили на продаж у Шотландії

2 жовтня 2021, 13:50
Поділіться публікацією:

На сайті великого ріелторського агентства Slater Hogg&Howison висміяли квартиру-студію за те, що на кухні сховали ліжко за фіранкою. Квартира, яка продається за 82 тис. фунтів стерлінгів, на перший погляд виглядає цілком нормально. Про це пише газета Daily Record.

Квартира з ліжком на кухні обурила користувачів мережі

Квартира з дивами, фото з відкритих джерел

Квартира може похвалитися шикарним фасадом, просторою вітальнею і стандартною ванною кімнатою. Але при більш уважному розгляді сучасної кухні можна побачити приховане ліжко, яке сховане за зворотною стороною фіранки душового типу.

В оголошенні йдеться, що у квартирі є "кухня розміром зі столову із закритою внутрішньою спальною зоною". А позиціонується житло як "велика квартира-студія", але мисливці за будинками висміюють його за створення химерного "кухонного ліжка".

На веселих фото видно, як ліжко ховається за фіранкою в кутку кухні. Вона відгороджена, щоб створити спальний відсік, але потенційні покупці жартували, що імпровізована спальня буде постійно пахнути кулінарією. Квартира на перший погляд здається нормальною.

Квартира з ліжком на кухні обурила користувачів мережі - фото 2

Користувачі залишають жартівливі коментарі: "Виглядає нормально, виглядає добре, виглядає стривайте, це ліжко на кухні?", "82 тисячі фунтів, щоб спати в ліжку, що постійно пахне цибулею і часником", "Ця кухня величезна...", "Як ніби хтось забув поставити спальню".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував, що показали, як виглядає розкішна квартира в Києві і елітний особняк у Лондоні Андрія Шевченка. Відомо, що в ньому є 9 спалень, свій ставок, а біля будинку розташований спа-салон, басейн і величезний гараж для автомобілів. Зараз там живе сам футболіст, коли знаходиться в Лондоні, його дружина — колишня модель Христина Пазік і четверо їхніх синів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини