Головна Новини Суспільство події Кузьмін: Медведчук міг звільнити чотирьох жінок з в'язниць ОРДЛО, якби не Зе-команда
commentss НОВИНИ Всі новини

Кузьмін: Медведчук міг звільнити чотирьох жінок з в'язниць ОРДЛО, якби не Зе-команда

Віктор Медведчук міг звільнити ув'язнених ще в січні

7 жовтня 2021, 15:55
Поділіться публікацією:

Через Зе-команду чотири жінки все ще знаходяться у в'язницях ОРДЛО, хоча голова політради "Опозиційною платформи — За життя" Віктор Медведчук міг їх звільнити ще в січні. Про це заявив народний депутат від партії "Опозиційна платформа — За життя" Ренат Кузьмін. Про це пише 112 юа.

Кузьмін: Медведчук міг звільнити чотирьох жінок з в'язниць ОРДЛО, якби не Зе-команда

Депутат від партії "Опозиційна платформа - За життя" Ренат Кузьмін, фото прес-служби ОПЗЖ

"А що стосується полонених, то це вищий ступінь цинізму. Згадайте ситуацію з полоненими жінками. Чотири жінки вже кілька років перебувають в полоні, в цих "республіках". Вони запропонували цих жінок видати Україні — не обміняти, а просто взяти і віддати їх Україні, віддати Медведчуку. Знову повертаємося до прізвища Медведчук — і що зробила українська влада? — Відмовилася. Полонених навіть міняти не потрібно було — просто віддавали, без умов ", — зазначив парламентарій.

Він підкреслив, що Зе-команда відмовилася це робити саме через Медведчука.

"Відмовилися, бо Медведчук. В результаті — полонених не забрали, від дешевого газу відмовилися, тому що Медведчук. А закінчилося тим, що порушили стосовно Медведчука абсолютно божевільні кримінальні справи, помістили його під домашній арешт, намагаються посадити в тюрму. Це нормальні люди при владі? У них є щось в головах, вони, взагалі думають про щось, крім своїх власних інтересів? " — додав Кузьмін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини