Головна Новини Суспільство події Кузін розповів, що робити тим, хто придбав підроблений сертифікат, але тепер надумав вакцинуватися
commentss НОВИНИ Всі новини

Кузін розповів, що робити тим, хто придбав підроблений сертифікат, але тепер надумав вакцинуватися

Головний санлікар закликав українців не тягнути із вакцинацією

28 жовтня 2021, 17:05
Поділіться публікацією:

Поліція розгорнула справжню боротьбу із центрами, де роблять та видають підроблені ковід-сертифікати. При цьому досі чимало людей в Україні є противниками вакцинації, а отже, зацікавлені у послугах аферистів. Але є й ті, хто схаменувся і зважився зробити щеплення після того, як уже придбав "липовий" ковід-сертифікат. Як інформує видання "Коментарі", головний санітарний лікар України Ігор Кузін в ефірі каналу "Україна 24" розповів про алгоритм дій для тих людей, які змінили свою точку зору та готові вакцинуватися.

Кузін розповів, що робити тим, хто придбав підроблений сертифікат, але тепер надумав вакцинуватися

Ігор Кузін. Фото: Апостроф

Ігор Кузін зазначив, що насамперед людині потрібно звернутися до пункту вакцинації, де попросити зробити їй повний курс щеплень. У пункті варто сказати відверто, що раніше у вас з'явився підроблений сертифікат, дані в якому про вакцинацію не відповідають дійсності. Потім буде викликано поліцію.

За словами головного санлікаря, хвилюватись не варто. Поліція збере всі докази, після чого людині зроблять щеплення. Ігор Кузін наголосив, найголовніше це те, що людина отримає надійний захист проти коронавірусу і не буде більше сподіватися на долю.

У МОЗ підкреслили, що вакцинація на сьогоднішній день – єдина гарантія, що людині вдасться уникнути тяжкого результату після інфікування коронавірусом. Альтернативи вакцинуванню немає, бо іншого способу, як подолати пандемію, людство ще не винайшло.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Віктор Ляшко назвав COVID-вакцину, яку не можна комбінувати з іншими препаратами. Два уколи потрібно робити одним і тим самим препаратом, не інакше.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини