Головна Новини Суспільство події Куюн вимагає гроші у БРСМ-Нафти і дискредитує Socar на замовлення Віталія Антонова, — ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Куюн вимагає гроші у БРСМ-Нафти і дискредитує Socar на замовлення Віталія Антонова, — ЗМІ

За словами Акпера Гасанова, Socar не збирається купувати Glusco, однак Куюн начебто наполягає на протилежному

22 липня 2021, 10:54
Поділіться публікацією:

Директор консалтингової групи "А-95" Сергій Куюн поширює начебто маніпулятивну інформацію про діяльність Sokar, а також вимагає гроші у української мережі АЗС "БРСМ-Нафта". Про це повідомляє "Обозреватель", посилаючись на статтю азербайджанського журналіста Акпера Гасанова.

Куюн вимагає гроші у БРСМ-Нафти і дискредитує Socar на замовлення Віталія Антонова, — ЗМІ

Сергія Куюна вважають причетним до дискредитації Socar. Фото із відкритих джерел

За інформацією "Обозревателя", сайт enkorr.ua, який належить Куюну, повідомив про те, що Socar New Energy Ltd (SNE) нібито готується стати новим власником мережі автозаправних станцій Glusco. Незважаючи на офіційне спростування прес-служби Socar, одночасно з enkorr.ua ідентичні неправдиві тексти були розміщені в інших українських ЗМІ.

На думку Акпера Гасанова, якого цитує видання, за цією медіа-кампанією може стояти мережа АЗС ОККО і особисто Віталій Антонов — власник холдингу "Універсальна інвестиційна група", куди входить ОККО, Галнафтогаз і інші компанії.

Відзначимо, що раніше в медіа Куюна називали "експертом на зарплаті", який начебто отримує гроші від власника ОККО за піар-кампанії проти конкуруючих мереж: пише замовні статті, підтасовує аналітику, маніпулює даними про ціни та якості палива. Журналісти "Обозревателя" також нагадали про недавній скандал, пов'язаний із начебто вимаганням Куюном 15 тисяч доларів на місяць від мережі БРСМ-Нафта. До речі, сам Куюн на своїй Facebook-сторінці уже заперечив цю інформацію.

"Чи буде покладено край такого роду діяльності Куюна, чи отримає він реальний тюремний термін? Сам Куюн, судячи з усього, дуже сподівається на заступництво пана Антонова, який має зв'язки в тому числі і в Верховній Раді, і набагато "вище". Але чи виправдаються його надії після того, як надбанням громадськості став факт вимагання грошей у одного із керівників мережі "БРСМ-Нафта" і після доведеної брехні з приводу SOCAR", — цитує Акпера Гасанова "Обозреватель".

За даними журналістів, інформація про діяльність Куюна вже доведена до Офісу Генерального прокурора України та Офісу президента.

Нагадаємо, 19 липня журналіст Сергій Іванов опублікував аудіозапис, на якому зафіксовано фрагмент розмови директора з маркетингу та стратегічного планування БРСМ Олександра Мельничука із Сергієм Куюном. На записі чутно, як Куюн пропонує Мельничуку платити 15 тисяч доларів щомісяця. За словами Іванова, це "такса" за лояльність і відсутність негативу про БРСМ в ЗМІ.

13 липня в офісі консалтингової групи "А-95", квартирах Сергія Куюна і його брата Артема Куюна Національна поліція провела п'ять обшуків у справі про ухилення від сплати ПДВ. В ході обшуків було вилучено комп'ютерну техніку, носії інформації та 104 тисячі доларів готівкою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини