Головна Новини Суспільство події Курт Волкер розповів, чому Росія припинила контакти з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Курт Волкер розповів, чому Росія припинила контакти з Україною

Волкер вважає, що українсько-російські контакти припинилися через санкції проти Віктора Медведчука

30 листопада 2021, 15:40
Поділіться публікацією:

Припинення офіційних українсько-російських контактів – це реакція президента Росії Володимира Путіна на судовий процес щодо голови політради "Опозиційної платформи – За життя", народного депутата Віктора Медведчука. Про це у статті на сайті Вашингтонського Центру аналізу європейської політики (CEPA) розповів колишній спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер, пише 112. юа.

Курт Волкер розповів, чому Росія припинила контакти з Україною

Віктор Медведчук, фото з відкритих джерел

"Путін відреагував на дії влади щодо протидії російському впливу в Україні, особливо на дії, спрямовані на Віктора Медведчука, припинивши офіційні українсько-російські контакти", — йдеться у публікації.

Нагадаємо, що у вівторок, 2 листопада, Печерський районний суд Києва призначив голові політичної ради "Опозиційна платформа — За життя!" Віктору Медведчуку запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання, як і клопотала прокуратура. Однак практичного значення це вже не має, оскільки Медведчук перебуває під запобіжним заходом у вигляді домашнього арешту в іншій справі — про "вугільну держзраду".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини