Головна Новини Суспільство події Куди масово перебираються мільйонери: Британія та Китай більше не варіант
commentss НОВИНИ Всі новини

Куди масово перебираються мільйонери: Британія та Китай більше не варіант

Мільйонери їдуть з Британії та Китаю

18 червня 2024, 16:55 comments1633
Поділіться публікацією:

Великобританія та Китай цього року втратить найбільшу кількість мільйонерів. Очікується, що з Британії поїдуть 9 500 мільйонерів, що більш ніж удвічі перевищує показник минулого року, а з Китаю – 15 200 мільйонерів. Наразі ідеальною країною для мільйонерів стають ОАЕ. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише видання Bloomberg.

Куди масово перебираються мільйонери: Британія та Китай більше не варіант

Долари. Фото: з відкритих джерел

ЗМІ зазначає, що головним напрямком для мільйонерів є ОАЕ, до яких цього року приїдуть 6700 багатих людей, у тому числі росіян. Хоча торік приплив росіян сповільнився, це було частково компенсовано збільшенням кількості європейців та британців.

Як зазначив керівник групи з роботи з приватними клієнтами Henley Домінік Волек, за останнє десятиліття кількість мільйонерів, які мешкають у Дубаї, зросла на 78%.

Завдяки нульовим податкам на доходи фізичних осіб, зручному часовому поясу на кількох континентах та аеропорту світового класу, ОАЕ докладають цілеспрямованих зусиль для залучення багатих людей. І Абу-Дабі, і Дубай створили складні фінансові ринки, щоб залучити міжнародні компанії та сімейні офіси.

США посіли друге місце за кількістю новоприбулих мільйонерів – 3 800 осіб, за ними слідує Сінгапур із 3 500 очікуваними прибуттями.

У матеріалі йдеться про те, що нещодавній сплеск від'їзду ультрабагатих жителів Великобританії — це прискорення тенденції, яка почалася приблизно під час Brexit. Згідно з звітом, з 2017-го по минулий рік країна втратила 16 500 мільйонерів через міграцію. Відтік населення — це зворотна тенденція для країни, яка протягом десятиліть служила магнітом для багатих сімей з Європи, Азії, Африки та Близького Сходу, які переважно стікалися до Лондона. Понад 7% мільйонерів, які, за прогнозами, переїдуть до інших країн цього року, залишать Велику Британію. Це відображає "постійне накопичення факторів", які роблять країну менш привабливою для багатих, включаючи Brexit, енергетичну кризу, війну в Україні та подальше зростання інфляції, каже Ханна Уайт, виконавчий директор Інституту управління у Лондоні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна не завада: чи справді в Україні побільшало мільйонерів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини