Головна Новини Суспільство події Кравець розповіла, що робив Зеленський на новорічних зйомках "Вечірнього Кварталу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравець розповіла, що робив Зеленський на новорічних зйомках "Вечірнього Кварталу"

Кравець розповіла про зйомки "Вечірнього Кварталу"

24 грудня 2021, 20:15
Поділіться публікацією:

Зірка "Вечірнього кварталу" Олена Кравець спростувала чутки щодо того, що очільник нашої країни особисто брав участі, коли знімали новий випуск популярного гумористичного шоу. Про це вона розповіла, як учасниця програми "Твій день".

Кравець розповіла, що робив Зеленський на новорічних зйомках "Вечірнього Кварталу"

Олена Кравець (фото з відкритих джерел)

"Ні, він не брав участі. Він просто трохи підіграв нам в номері, про який він навіть не знав. Тобто так був побудований номер, що він просто робив те, що йому говорять", — сказала актриса.

Як зазначила гостя, зі сторони президента  це була "просто імпровізація". Популярна учасниця "Вечірнього кварталу"  ще поділилась своїми враженнями і розповіла,  що залучені на зніманні артисти були вражені, що тут присутній сам Зеленський. Тому без кінця під час процесу фільмування звучали сміх та  жарти.

За словами Олени Кравець, Володимир Зеленський, споглядаючи робочий процес, сміявся.

Ведуча акторка під час  ефіру  повідомила, де відзначатиме  Новий  2022 рік. І, обмовилась, що це буде не з особистою компанією українського президента.

Ще зірка шоу, посміхнувшись, зауважила : "разом з президентом, у всякому разі". Таким чином, гостя зробила натяк, що буде бачити  вітання колишнього колеги на голубому екрані.

Важливо, що очільник нашої країни побував в Палаці "Україна", де проводились зйомки  Новорічного "Кварталу". Але він знаходився там, як глядач, а не  виступав учасником  шоу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що зірка "95 кварталу" Олена Кравець розповіла про свої амбіції в політиці. Актриса шоу "Квартал 95" Олена Кравець відповіла на усілякі плітки, що збирається поборотися за крісло мера Києва на найближчих місцевих виборах, які пройдуть у жовтні. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини