Головна Новини Суспільство події Кравчук не братиме участі в засіданнях ТКГ до кінця року
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук не братиме участі в засіданнях ТКГ до кінця року

28 червня у Верховній Раді відбулося урочисте засідання з нагоди 25-ї річниці прийняття Конституції України

31 серпня 2021, 22:57
Поділіться публікацією:

Глава української делегації Леонід Кравчук проходить реабілітацію після операції. Ймовірно, він не братиме участі в переговорах Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації в Донбасі до кінця поточного року. Про це спікер української делегації в ТКГ Олексія Арестович повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Кравчук не братиме участі в засіданнях ТКГ до кінця року

Леонід Кравчук (фото з відкритих джерел)

Як відомо, в останні місяці очолює делегацію віцепрем'єрміністр з реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков. Так буде найближчими місяцями.

"Наскільки мені відомо, він в складному періоді реабілітації. Тобто там людині 87 рік, операція на серці ... Це завжди дуже складно", — сказав Арестович у відповідь на питання про стан здоров'я Леоніда Кравчука.

28 червня у Верховній Раді відбулося урочисте засідання з нагоди 25-ї річниці прийняття Конституції України. Серед запрошених були колишні президенти України і народні депутати, які голосували за прийняття Конституції в 1996 році, зокрема, Леонід Кравчук. Втім він не був присутній на засіданні.

Нагадаємо, як мінімум до грудня перший президент України, глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук не буде повертатися до виконання своїх обов'язків в мирних переговорах з врегулювання конфлікту на Донбасі. Як інформує видання "Коментарі", про це в ефірі телеканалу "Україна 24" заявив спікер української делегації в ТКГ Олексій Арестович.

Він зазначив, що за його інформацією перший президент України перебуває в тяжкому періоді реабілітація і перенесена операція дає про себе знати. Леоніду Кравчуку на сьогодні 87 років і потрібно якийсь час, щоб відновитися після перенесеної операції. Поки що виконувати обов'язки Кравчука в ТКГ буде віцепрем'єр Олексій Резніков. Арестович додав, на цей момент складно робити якісь прогнози, але за попередніми даними так триватиме до листопада-грудня цього року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kosss

1 вересня 2021, 03:19

CAMЫE БЫCTPЫE 3HАKОMCТBА ДЛЯ CEKCA • 100% AHОHИMHOCTЬ. Pеaльныe ceкc знaкомcтвa с дeвyшкaми в cвoeм гopодe. Бeз pегиcтpации и бeз пoдтвepждeния нoмepа. ----> http://bit.do/vsisky


Новини