Головна Новини Суспільство події Країна-сусідка України посилила умови в’їзду для українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Країна-сусідка України посилила умови в’їзду для українців

Тест на антиген до Covid-19 Словаччина планує робити просто на кордоні

4 листопада 2020, 12:34
Поділіться публікацією:

Цього тижня почали діяти нові умови в'їзду для українців до Словаччини. Про це інформує в Telegram Державна прикордонна служба України.

Країна-сусідка України посилила умови в’їзду для українців

Повідомляється, що з понеділка, 2 листопада, в'їзд до Словаччини дозволено лише тим громадянам України, які нададуть у прикордонному пункті негативний тест на коронавірус. Але вже з нового тижня — 9 листопада — Словаччина планує встановити ще нові умови. Йдеться про плани почати проводити тестування на антиген до коронавірусу на кордоні з Україною.

Нагадаємо, МОЗ оновив списки "червоних" і "зелених" країн щодо розповсюдження коронавірусу. "Червоними" визнані 50 країн, серед яких Франція, Іспанія, США, Швейцарія, Молдова, Словенія, Ізраїль, Словаччина, Бельгія, Нідерланди, Чорногорія.

Як повідомлялося, Північна Корея "засіяла" кордон з Китаєм протипіхотними мінами. Це пояснюється тим, що Північна Корея побоюється поширення COVID-19 на її території. Є ризик, що епідемія може призвести до катастрофічних наслідків для країни через погану медичну інфраструктуру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DPSUkr/588
comments

Обговорення


Новини