Головна Новини Суспільство події «Кожне слово в матеріалі підтверджено документально»: головред Mind.ua відреагував на позов від IBOX Bank
commentss НОВИНИ Всі новини

«Кожне слово в матеріалі підтверджено документально»: головред Mind.ua відреагував на позов від IBOX Bank

У виданні впевнені в своїй правоті

27 жовтня 2020, 17:29
Поділіться публікацією:

IBOX Bank подав до суду на видання Mind.ua, заявивши про моральну шкоду від публікації, розміщеної на ресурсі. У самому ж виданні кажуть, що хотіли вирішити конфлікт без суду, але інша сторона відмовилася. Про це розповів виданню "Коментарі" головний редактор Mind.ua Євген Шпитко.

«Кожне слово в матеріалі підтверджено документально»: головред Mind.ua відреагував на позов від IBOX Bank

За його словами, сторона заявника одразу зайняла агресивну позицію.

"Вони першими почали вести агресивно себе у відношенні до видання: намагатися підмочити видачу видання в Google, купувати маніпуляційні новини проти видання в інших ЗМІ й так далі, — розповів Шпитко. — Предмет минулого спору (і відчуваю майбутнього) в тому, що вони вважають, що їх же дії ганьблять їх честь і гідність, і звинувачують нас у тому, що ми їх описали".

Главред Mind.ua стверджує, що кожне слово в матеріалі підтверджено документально.

"Ми не займаємося постановкою замовних матеріалів. Ініціатором розслідування може виступити як автор, так і редакція. В цьому випадку, було обопільне бажання і робота", — пояснив Шпитко.

Головний редактор Mind.ua резюмував, що видання впевнене у своїй правоті, бо чесно робить свою роботу.

Нагадаємо, IBOX Bank побачив в матеріалі видання загрозу честі, гідності та ділової репутації, тому вирішив заявити на Mind.ua в суд. Сума компенсації , яку запросить банк, становить 2 млн грн моральної шкоди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини