Головна Новини Суспільство події Кожен регіон України отримає дорожню карту розвитку у 2025 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Кожен регіон України отримає дорожню карту розвитку у 2025 році

Україна проводить підготовку до відновлення після війни

сьогодні, 17:30
Поділіться публікацією:

Уже в лютому 2025 року кожна область України матиме власну дорожню карту розвитку, попри виклики, що виникли через війну. Стратегії для кожної громади стануть частиною системного планування, яке враховуватиме військові, економічні та гуманітарні виклики. Про це під час свого виступу на бізнес-форумі "Зроблено в Україні" заявив заступник Міністра розвитку громад та територій України Олексій Рябикін.

Кожен регіон України отримає дорожню карту розвитку у 2025 році

Олексій Рябикін. Фото з вікритих джерел

У лютому 2025 року в усіх регіонах України зʼявляться стратегічні документи, які будуть визначати вектор розвитку. Ці документи створять єдину логічну і взаємоповʼязану систему. Розвиток регіонів і громад має бути ретельно спланований, — зазначив Олексій Рябикін.

Він також зазначив, що підготовка таких стратегій — це інвестиція в майбутнє, яка допоможе не лише забезпечити комфортне життя для українців, але й ефективно реагувати на наслідки війни. Стратегічне планування на рівні регіонів є ключем до швидкого відновлення та економічного зростання після завершення бойових дій.

Форум "Зроблено в Україні", організований за ініціативи ПРООН в Україні у співпраці з Міністерством економіки, Торгово-промисловою палатою України та Києво-Могилянською бізнес-школою за підтримки Уряду Японії, має на меті допомогти підприємцям ознайомитися з державною стратегією "Зроблено в Україні", яка була запущена раніше цього року.

Нагадаємо, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль на форумі "Зроблено в Україні" озвучив ключові переваги політики, спрямованої на розвиток вітчизняного виробництва. За його словами, держава інвестує в українських виробників, і ці вкладення повертаються у вигляді податків, нових робочих місць та соціальної стабільності.

Крім того, Україна дала старт програмі підтримки масштабних інвестиційних проєктів. Під час бізнес-форуму "Зроблено в Україні" було підписано перший інвестиційний договір між Кабінетом Міністрів України та компаніями ТОВ "Астарта-Київ" і ТОВ "Астарта Агро Протеїн".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини