Головна Новини Суспільство події Корупційні скандали в Міноборони: Резніков відповів, чи пов'язувалися з ним правоохоронці
commentss НОВИНИ Всі новини

Корупційні скандали в Міноборони: Резніков відповів, чи пов'язувалися з ним правоохоронці

Екс-міністр назвав фейковими новинами чи перебільшеною інформацією інформацію про корупцію у Міноборони

2 вересня 2024, 10:55
Поділіться публікацією:

Правоохоронці жодним чином не пов'язувалися з Олексієм Резніковим щодо "корупційних" скандалів Міноборони за весь час, що він не є головою відомства. Як повідомляє портал "Коментарі", про це колишній глава Міноборони заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода".

Корупційні скандали в Міноборони: Резніков відповів, чи пов'язувалися з ним правоохоронці

Олексій Резніков. Фото: з відкритих джерел

Журналісти порушили Олексію Резникову питання, чи викликали правоохоронці його на допити з приводу корупційних скандалів Міністерства оборони.

"До мене жодних звернень не було, жодних процесуальних дій не відбувалося. Багато чого, що звучало, було насправді фейковими новинами чи перебільшеною інформацією", – відповів колишній чиновник.

Посилаючись на матеріал ВВС "How TikTok fakes pushed Russian lies to millions", Резніков заявив, що проти нього і відомства з початку великої війни проводилася велика інформаційна операція росіян.

У статті йдеться, що з використанням штучного інтелекту було створено новини про "незаконне збагачення Резнікова та його родини".

"Совість чиста у мене та моєї команди", — підсумував екс-міністр.

Читайте також на порталі "Коментарі" — раніше радник глави Офісу президента Михайло Подоляк пояснив, чому Володимир Зеленський ухвалив рішення звільнити міністра оборони Олексія Резнікова.

Володимир Зеленський, оголошуючи про відставку Резнікова, заявив про необхідність нових підходів та інших форматів взаємодії з військовими та суспільством. Наразі представник офісу президента Михайло Подоляк докладніше розповів, чому Олексія Резнікова звільняють саме зараз.

"Це абсолютно демократична процедура, президент каже, що потрібно змінити формат роботи Міноборони. Потрібно зробити його більш дієвим, практичнішим", – каже Подоляк.

Також видання "Коментарі" повідомляло – відставка Олексія Резнікова: що пишуть західні ЗМІ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини