Головна Новини Суспільство події Коронавірус в Україні: на що чекати взимку
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус в Україні: на що чекати взимку

Радуцький заявив, коли можна сподіватися на завершення пандемії коронавірусу

18 листопада 2020, 16:22 comments1882
Поділіться публікацією:

Взимку Україні слід готуватися до зростання випадків інфікування коронавірусом. Про це говорить в інтерв’ю голова комітету з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький, що розміщене на сайті партії "Слуга народу".

Коронавірус в Україні: на що чекати взимку

"Україну чекає збільшення кількості захворювань у зимовий період – як, власне, і весь світ. Але держава робить все, щоб пережити новий "шторм"", — каже Радуцький.

За його словами, очікувати на фінал пандемії можна тільки тоді, завершиться розробка та реєстрація вакцини і почнеться вакцинація населення. Парламентар запевняє, що Україна тримає це питання на контролі, щоби однією з перших отримати вакцину.

Як пояснив Радуцький, розроблено законопроєкт для того, щоб швидко, до п"яти днів, зареєструвати вакцину. Це має дозволити пришвидшити процес щеплення громадян із груп ризику: медиків і людей похилого віку.

Як повідомлялося, народні депутати проголосували за те, щоб українців про посилення карантинних заходів попереджали завчасно – як мінімум за тиждень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини