Головна Новини Суспільство події Коронавірус підхопив ще один депутат з Батьківщини
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус підхопив ще один депутат з Батьківщини

Нардеп другий день поспіль лишається на самоізоляції

2 вересня 2020, 13:40
Поділіться публікацією:

Ще один народний депутат з "Батьківщини" опинився серед жертв коронавируса. Цього разу інфекцію підчепив Іван Крулько. Про те, що отримав позитивний тест на Covid-19, він сам написав на своїй сторінці в Facabook.

Коронавірус підхопив ще один депутат з Батьківщини

Іван Крулько. Фото: "Батьківщина"

Недобре обранець з "Батьківщини" відчув себе напередодні. Симптоми були характерними для коронавірусу, тому народний депутат відразу ж пішов здавати тест. Той виявився позитивним.

"Я перебуваю на самоізоляції ще зі вчора. Відчуваю себе так, немов у мене легка форма грипу. Всі поради і рекомендації лікарів я виконую, тому сподіваюся, що скоро зможу повернутися до роботи", — написав Крулько.

Також нардеп зробив знімок результатів свого тесту на коронавірус і теж виклав його в соцмережу. При цьому подякував усім, хто побажав йому здоров'я і якнайшвидшого одужання.

"Бажаю всім не хворіти і обов'язково себе берегти", — додав депутат.

Нагадаємо, що все ще не може оговтатися від коронавірусу лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко. Про те, що політик захворіла, стало відомо ще 23 серпня. Стан Тимошенко лікарі оцінювали, як важкий. Сьогодні вона вперше розповіла про своє самопочуття сама.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини