Головна Новини Суспільство події Користувачі скаржаться на збої у роботі "Дії"
commentss НОВИНИ Всі новини

Користувачі скаржаться на збої у роботі "Дії"

Більшість користувачів скаржаться, що з програми зникли COVID-сертифікати

14 грудня 2021, 00:41
Поділіться публікацією:

На Facebook-сторінці державної програми "Дія" користувачі масово скаржаться на збої в роботі мобільної програми. Про це йдеться у коментарі користувачів під останніми повідомленнями на facebook-сторінці "Дія".

Користувачі скаржаться на збої у роботі "Дії"

Дія - фото з відкритих джерел


Більшість користувачів скаржаться, що з програми зникли сертифікати COVID після оновлення програми. У деяких людей зникли інші документи. Технічна підтримка відповідала деяким користувачам та просила спробувати згенерувати сертифікати пізніше. В одній відповіді технічна підтримка повідомила, що зараз є проблеми в електронних реєстрах системи охорони здоров'я, через що відбуваються збої в роботі "Дії".


Нагадаємо, на порталі "Дія. Бізнес" для аграріїв відкрито новий розділ "Земельна реформа". Інформація у розділі буде корисна землевласникам, орендарям земельних ділянок та тим, хто хоче придбати землю. Про це повідомляють у пресслужбі Міністерства цифрової трансформації. Згідно з новим законодавством, землю можна купити, продати, обміняти, передати нащадкам, віддати під заставу для отримання кредиту. З 2024 року ці операції зможуть здійснювати підприємства та компанії, зареєстровані в Україні. Законодавство забороняє продавати землю іноземцям.


В Україні є прозорий ринок землі, доступні державні реєстри про земельні ділянки. Таким чином, цифровізація сприяє уникненню корупційних ризиків, протидіє рейдерському захопленню. Власник землі у розділі може ознайомитися з інформацією про те, кому можна продавати землю, за якою ціною та які документи потрібні для цієї угоди, як продавати частину землі. Повідомляється, що до 1 січня 2030 року ціна земельної ділянки не може бути меншою за нормативну грошову оцінку.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини