Головна Новини Суспільство події Компанія Ілона Маска Neuralink проводитиме клінічні випробування на людях
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Ілона Маска Neuralink проводитиме клінічні випробування на людях

Компанії американського бізнесмена Маска дали дозвіл на випробовування чіпів-імплантів для людського мозку

26 травня 2023, 11:35
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на пресслужбу компанії у Twitter.

Компанія Ілона Маска Neuralink проводитиме клінічні випробування на людях

Компанії Маска дозволили чіпувати людей. Фото з відкритих джерел

"Ми з радістю повідомляємо, що отримали дозвіл FDA на старт нашого дебютного клінічного дослідження на людях", — зауважили в Neuralink в мікроблозі Twitter сьогодні, 26 травня.

Водночас, набір охочих брати участь у перших клінічних експериментах ще не розпочато. Проте, додаткова інформація з деталями з’явиться незабаром, інформують в компанії.

Про плани розпочати клінічні випробування на людях бездротового мозкового чіпа, розробленого Neuralink Маск заявив ще у грудні 2022 року. Проте, на початку березня 2023, FDA відмовило бізнесмену у такому проханні. Мовляв, на той час існувало багато питань, які потрібно було врегулювати, перш ніж проводити досліди.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Життя українських бізнесменів: для чого і на що вони беруть кредити За минулий тиждень бізнесмени України взяли кредити на суму у 1,5 мільярда гривень. Отримати кредит побажали 360 підприємців.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Якукраїнці сприймають власне життя під час війни, — результати опитування Попри стреси, поганий сон, відчуття небезпеки під час війни, українці вміють знаходити приводи для радості, навіть у такий важкий час.

Як писали "Коментарі", — Скільки коштує острів"Піратів Карибського моря": райський куточок, де знімали зірковий фільм — продають Зірковий куточок на Багамах, де знімали пригодницьку стрічку "‎Пірати Карибського моря" виставили на продаж. Острів Літл Пайп Кей оцінили у 100 мільйонів доларів. Тому, хто наважиться віддати рекордно велику суму за дивовижну місцину, обіцяють повну приватність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини