Головна Новини Суспільство події Комаровський розповів, який алкоголь вибрати для відзначення перемоги
commentss НОВИНИ Всі новини

Комаровський розповів, який алкоголь вибрати для відзначення перемоги

Відомий лікар Євген Комаровський назвав алкогольні напої, що підійдуть для святкування перемоги над окупантами

22 травня 2022, 19:40 comments1404
Поділіться публікацією:

Україна продовжує героїчно битися з Російською Федерацією за свою незалежність та свободу, але весь народ знає – перемога не за горами. І коли ми зможемо звільнити землю від окупантів, цю справу треба буде відсвяткувати. Лікар Євген Комаровський у жартівливій формі на своєму YouTube-каналі розповів, який алкоголь треба обирати для такого випадку.

Комаровський розповів, який алкоголь вибрати для відзначення перемоги

Який алкоголь пити після перемоги (фото з відкритих джерел)

Відомий український педіатр зазначив, що для святкування перемоги над РФ потрібно буде обирати алкоголь лише українського виробництва – горілку, вино чи портвейн. Вже зараз, за словами Комаровського, можна запасатися вином та горілкою, а також закарпатським коньяком.

А ще експерт запропонував виробникам алкогольних напоїв створити торгову марку під назвою "Горілка переможна" або "Вино переможне".

"Коли у вас у домі є алкоголь, який можна випити лише після досягнення мети, наприклад, "Горілка переможна" і ви знаєте, що зможете з друзями її випити лише тоді, коли прийде перемога, то це прискорює рух до самої мети", — наголосив Євген Комаровський.

Нагадаємо, що популярний у нашій країні лікар Євген Комаровський розповів українцям, що таке харчове отруєння та як допомогти собі чи рідним, що, можливо, могли отруїтися непридатними продуктами.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярний серед широких верств населення український лікар та ведучий Євген Комаровський розповів про дієвий засіб, який допоможе подолати безсоння.

Читай також, що відомий у нашій країні медик піддав нещадній критиці народні ліки, за допомогою яких зараз лікують кашель багато людей, які вірять, що це спрацьовує. Це – редька з медом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини