Головна Новини Суспільство події Комаровський розповів, хто найбільше виграв від пандемії
commentss НОВИНИ Всі новини

Комаровський розповів, хто найбільше виграв від пандемії

Євген Комаровський упевнений, що виробники вакцини проти коронавірусу не стоять за поширенням вірусу

4 січня 2022, 07:45 comments1130
Поділіться публікацією:

Від звичайного "Анальгіну" у 50-100 разів більше побічних ефектів, ніж від будь-якої вакцини проти коронавірусу, але ніхто не обурюється в Україні, що у нас "Анальгін" поїдають пачками та дітям дають. При тому, що цей самий "Анальгін" у більшості країн на Заході заборонений, тому що він пошкоджує кістковий мозок. Як передає видання "Коментарі", про це найвідоміший педіатр країни доктор Євген Комаровський розповів в ефірі телеканалу "Україна 24".

Комаровський розповів, хто найбільше виграв від пандемії

Євген Комаровський. Фото: фейсбук Євгена Комаровського

Євген Комаровський зазначив, що його дивують розповіді про те, що хтось на коронавірусі заробляє великі гроші, зокрема, на виробництві вакцини проти коронавірусу.

"Справді той же Pfizer, як один із виробників вакцини, найбагатша компанія світу, але, послухайте мене… А хто придумав імпотенцію? Справа в тому, що "Віагра" — це продукт Pfizer. Так що виходить імпотенція виникла, тому що Pfizer нас якось заразив? Тому завжди, коли щось відбувається, хтось заробляє... Уявіть собі, скільки мільярдів грошей вкладено в індустрію круїзних подорожей. Скільки коштує круїзний лайнер? Це мільярди... Найбільший лайнер коштує 1 млрд. доларів, і вони зараз стоять. А, які збитки зазнає авіація? У них грошей не менше, ніж у Pfizer. Тому величезна кількість людей втратила через пандемію", – зазначив Комаровський.

За словами Євгена Комаровського, можна точно сказати, що виграли цифрові гіганти. Тому що люди сидять по домівках, уткнувшись у гаджети та спілкуються між собою за допомогою цифрових технологій. Тепер знайти людей, які готові працювати ботами та писати гидоти в інтернеті дуже легко.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Комаровський назвав симптом, коли зволікати більше не можна і потрібно терміново звертатися до лікарні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Stas

4 січня 2022, 07:54

Дебил обыкновенный!


Новини