Головна Новини Суспільство події Комаровський розповів, коли може закінчитися пандемія коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Комаровський розповів, коли може закінчитися пандемія коронавірусу

Світ ще ніколи не стикався ні з чим подібним, - Комаровський про пандемію коронавірусу

2 липня 2020, 08:14 comments3711
Поділіться публікацією:

Доктор Євген Комаровський дав власні прогнози, як надовго може затягнутися пандемія коронавірусу у світі. Швидкого закінчення, на його думку, чекати не варто. Вірус поводить себе непередбачувано, і ні з чим подібним людство ще не стикалося, — сказав кандидат медичних наук в ефірі телеканалу "Україна 24".

Комаровський розповів, коли може закінчитися пандемія коронавірусу

Фото: Facebook/Доктор Комаровський

Чіткої дати або періоду закінчення пандемії, найімовірніше, спрогнозувати не зможе ніхто, — каже Комаровський. Подібна інфекція атакує світ вперше, і як COVID-19 буде поводити себе надалі — поки що незрозуміло.

"Епідемія коронавірусу багато разів демонструвала, що давати будь-які прогнози -  завдання невдячне. Ми зараз зіткнулися із ситуацією, з якою раніше не мали справи ні сучасна епідеміологія, ні в цілому людство", — каже лікар.

В одному Комаровський впевнений точно — очікувати, що пандемія послабить хватку найближчим часом, точно не варто. Коронавірус з нами надовго.

"Почнемо з того, що раніше на землі не було стільки людей — 8 мільярдів, і навіть більше. І раптом з'являється якийсь інфекційний об'єкт, і ні в кого немає до нього імунітету. Не було ще нічого подібного. Складно давати прогнози. Але припускаю, що цю тему ми будемо активно мусувати, як мінімум, до наступної осені ", — спрогнозував Комаровський.

Раніше "Коментарі" також розповідали про поради доктора Комаровського, як пережити літню спеку. До речі, в Україні в найближчі дні вона буде тільки посилюватися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини