Головна Новини Суспільство події Колишнього спікера ВР Парубія допитають в ДБР
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишнього спікера ВР Парубія допитають в ДБР

Слідчі ДБР викликали Парубія як свідка у справі про держпереворот

19 листопада 2020, 16:44
Поділіться публікацією:

ДБР активізувало роботу по так званим "справах Майдану". Тепер інформацію про події в той час події слідчі мають намір отримати від одного з активістів протестних заходів у центрі Києва — екс-спікера Верховної Ради Андрія Парубія. Його викликали на допит.

Колишнього спікера ВР Парубія допитають в ДБР

Відзначається, що нинішнього депутата від "Євросолідарності" викликають у кримінальному виробництву про державний переворот у 2013-2014 роках, заяву про який написав нардеп від ОПЗЖ Ренат Кузьмін.

Парубій, підтвердив, що отримав повістку і збирається з'явитися на допит. Втім, формулювання "державний переворот" в порядку він не пам'ятає.

"У повістці йдеться про події на Майдані 2013-2014 років. Я збираюся піти на допит. Мене вже викликали на цей понеділок (23 листопада), на 16.00, але мій адвокат їм подзвонив, і вони сказали, що перенесуть допит. Якщо викличуть ще раз, то піду", — сказав Парубій.

Політик також не забув відзначити, що в ДБР його викликають як свідка.

Як повідомляв портал "Коментарі", більшість з українських політиків мають неоднозначну репутацію, і нинішній народний депутат України від "Європейської солідарності" Андрій Парубій — один з них. У його послужному списку протести проти КПРС, участь в обох Майданах, в тому числі в ролі коменданта, а також інші справи. Деякі з них призвели до того, що правоохоронці в стосовно політика сьогодні відкрили кримінальні виробництва.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини