Головна Новини Суспільство події Колишній партнер Зеленського Шефір заявив, що Україна все одно дружитиме з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній партнер Зеленського Шефір заявив, що Україна все одно дружитиме з Росією

Борис Шефір заявив, що "було б чудово", якби Росія та Україна "подружилися"

5 квітня 2024, 08:25 comments3609
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", колишній бізнес-партнер президента Володимира Зеленського зі "Студії Квартал-95" Борис Шефір в інтерв'ю "Радіо Свобода" зізнався, що любить російську культуру, прирівняв Євросоюз до СРСР і виступив за дружбу з РФ. Водночас у цьому інтерв'ю його рідний брат, екс-радник президента України Сергій Шефір заявив, що "категорично не погоджується" з позицією Бориса.

Колишній партнер Зеленського Шефір заявив, що Україна все одно дружитиме з Росією

Борис Шефір. Фото: з відкритих джерел

В інтерв'ю Борис Шефір розповів, що зараз він не перебуває на території України і не планує повертатись до кінця війни. Співпраця з "Кварталом" через це йому довелося припинити.

Також Шефір висловився, що із Зеленським уже два роки не говорив, його дзвінки залишаються без відповіді, а сам президент "робить трохи не те, що мені подобається".

Шефір розповів, що його не влаштовує, як в Україні поводяться з російською культурою.

"Ну ось, ви бачите, я говорю російською. Я люблю російську мову, російську культуру... Я не можу дивитися, як руйнують пам'ятники Пушкіну в країні. Для мене це безглуздо. Будь я поряд (з Зеленським – ред.) я б сказав: давай цю справу згортати і давай дружити. Але там зовсім інші установки", – заявив Борис Шефір.

Також екс-партнер Зеленського висловився за "налагодження дружби" між Росією та Україною та заявив, що Євросоюз перейняв модель Радянського союзу.

"Це було б чудово. Звісно, треба дружити знову. Загалом, треба дружити з усіма, і з Росією зокрема. Путін – не вічний, він здохне – і прийдуть нормальні люди. І з ними завжди можна…", – заявив Борис Шефір.

Водночас, молодший брат Бориса – Сергій, якого Зеленський 30 березня звільнив з посади першого помічника президента, у відповідь заявив, що "категорично не згоден" з позицією свого брата.

"Росія та персонально Путін мають понести відповідальність за злочини, скоєні проти українців. Україні потрібний світ. І формулу цього світу чітко висловлено Володимиром Зеленським. Його дії як президента України, які він робить для нашої перемоги, я підтримую як громадянин та друг", – прокоментував Сергій Шефір.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський звільнив з посади першого помічника свого давнього друга та партнера.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Петрович

7 квітня 2024, 09:58

Коли до Другої світової війни Закарпаття належало Чехословаччині у чешських школах навчалися в основному діти чехів та євреїв. Коли гітлерівці окупували Чехословаччину, а Закарпаття віддали своїм союзникам- мадьярам, вхід угорських військ радо вітали місцеві угорці та євреї. Через те що Шифер навчався в російській школі він любить російську культуру, а росію він кохає із за того, що там у нього був гарний бізнес. А тепер от, -обломилось.

Сергей

5 квітня 2024, 17:17

"Україні потрібний світ." - это,конечно, сильное заявление. Империя зла прямо какая-то получилась. Управляемая 95 кварталом. Спасибо, рассмешили. А вообще чем Борис не прав? В любой стране есть нормальные люди и есть уроды. И у них и у нас. И в США и в Польше и где угодно. Когда-то война закончится, власть поменяется, поменяются настроения в обществе. Или мы так и будем сидеть и всех вокруг ненавидеть?

Ігор

5 квітня 2024, 11:11

"Україні потрібний світ. І формулу цього світу чітко висловлено Володимиром Зеленським." Ви що, знущаєтесь? Немає сечі терпіти ці пекельні борошна. На стільки впадло навіть просто нормально перекласти державною мовою? А не пробували написати державною, а вже потім перекладати на мову ворогів?

Іван Сірко

5 квітня 2024, 11:07

цей весь шабаш (слуг народа) не Українського треба знести! вони як зливали Україну та знищують Українців так і продовжують!!!

Володимир

5 квітня 2024, 10:26

Проклятий недоумок ! Іди на фронт і там подружись !

Максим

5 квітня 2024, 09:04

Коментс ідіть в дупу зі своїми лайно-фейками!!!


Новини