Головна Новини Суспільство події Колишній голова ЦРУ пояснив, як зупинити агресію Путіна проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній голова ЦРУ пояснив, як зупинити агресію Путіна проти України

Колишній голова ЦРУ Джеймс Вулсі вважає, що Путін опинився у безвиході

16 лютого 2022, 19:18 comments1057
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін опинився у безвиході у ситуації з підвищенням ставок навколо вторгнення в Україну. Вирішити тупикову ситуацію, що склалася, можна тільки одним способом – Заходу потрібно перестати відкладати той момент, коли вже пізно вживати якихось радикальних заходів. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю La Repubblica розповів колишній директор ЦРУ США Джеймс Вулсі.

Колишній голова ЦРУ пояснив, як зупинити агресію Путіна проти України

Джеймс Вулсі. Фото з відкритих джерел

Ексдиректор США зазначив, у Путіна зараз дуже непроста ситуація – з одного боку, він розуміє, що якщо все ж ухвалить рішення про вторгнення в Україну, то це обернеться для нього особисто та його країни катастрофічними економічними втратами, а також величезними людськими втратами на полі бою. З іншого боку, якщо він остаточно знизить градус напруги, він втратить свою статусність і обличчя.

Джеймс Вулсі вважає, що Захід певною мірою може допомогти Путіну зробити правильний вибір. Зокрема, потрібно поставити Росію перед фактом, що російську фінансову систему буде відключено від Swift, що призведе до паралічу країни.

Вулсі зазначив, що Захід у жодному разі не повинен здаватися та показувати Путіну свою слабкість. У разі не може бути компромісів.

З іншого боку, вважає ексголова ЦРУ, потрібно на якийсь час не порушувати питання членства України у НАТО.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент США Джо Байден зробив сильне звернення щодо безпеки в Україні. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю розібрали це послання, зупинившись на головних акцентах і меседжах, які надіслав Байден Росії й Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

16 лютого 2022, 19:56

Что пердак горит так хочется Украину залить кровью ради ваших санкций? Кто тебе дал право распоряжаться жизнями баранов другой страны. Мало вы своих положили в афгане? Гори в аду сволочь!!!!!!!


Новини