Головна Новини Суспільство події «Колір крил ангелів Белліні»: на ринку вин з'явилося рожеве Просекко
commentss НОВИНИ Всі новини

«Колір крил ангелів Белліні»: на ринку вин з'явилося рожеве Просекко

На червону доріжку кращих в світі ігристих вин урочисто виходить Mionetto Prosecco Rosé DOC Mellisimato

13 січня 2021, 21:01
Поділіться публікацією:

2021 рік стане знаковим для всіх гурманів, які з нетерпінням чекали появи на ринку рожевого Просекко. Його виробництво було схвалено відносно недавно, про що урочисто оголосив Консорціум вин Prosecco DOC, а сенсаційну новину підхопили всі світові ЗМІ.

«Колір крил ангелів Белліні»: на ринку вин з'явилося рожеве Просекко

ФОТО: Из открытых источников

І ось вже на червону доріжку кращих в світі ігристих вин урочисто виходить Mionetto Prosecco Rosé DOC Mellisimato.

Чому ця подія була настільки довгоочікувана?

До цього просекко робилося виключно з винограду сорту Глера, що давав напою знаменитий солом'яно-жовтий відтінок. Тепер же на офіційному рівні в виробництво напою дозволено додавати виноград сорту Піно Неро для отримання нового відтінку. Потім Просекко Розі буде проходити вторинну ферментацію з більш тривалим періодом витримки в льосі перед тим, як надійде на прилавки магазинів.

Новинка створена в колекції Mionetto Prestige, а значить, якості, смаку і навіть оформлення пляшки було приділено особливу увагу, чи не випущена з уваги ні одна деталь.

Рожеве просекко представлено у вигідному світлі, з етикеткою в рожевих тонах і характерними для бренду Mionetto помаранчевими смугами, оздоблюють краю, які, немов висока нагорода, урочисто прикрашає пляшку з італійським ігристим.

Як і будь-який вишукане вино, Mionetto Prosecco Rosé DOC Mellisimato має свій неповторний характер, в якому відчуваються сучасні нотки і модні тенденції. Однозначно, Mionetto Prosecco Rosé DOC Mellisimato в 2021 році буде в келиху кожного поціновувача актуальних напрямків.

Але уявити собі благородний напій без традицій досить складно.

Як і полюбилося нам біле просекко, троянді теж виробляється строго на північному сході Італії в області, розташованої на території Венето і Фріулі-Венеція-Джулія. Просекко Розі виготовляється методом Шарма-Мартінотті, не менше двох місяців проходить вторинну ферментацію в резервуарах. Це можна відзначити, із захопленням спостерігаючи за тонкою і тривалою грою в келиху.

Кому Mionetto Prosecco Ros é DOC Mellisimato припаде до смаку?

·          Любителям ігристого вина, що відноситься до категорії "екстра драй" (вміст алкоголю 11% об.)

·          Цінителям освіжаючих аперитивів

·          Людям, які звикли стежити за модними тенденціями і бути в курсі останніх трендів

·          Людям, які хочуть отримувати від вина не тільки смакову, а й естетичну насолоду.

·          Тим, хто перебуває в пошуку напою, що стане універсальним супровід до їжі, зокрема до італійської кухні, морепродуктів і святкових делікатесів.

Зверніть увагу на колір Mionetto Prosecco Rosé DOC Mellisimato — це колір крил ангелів Белліні, з дуже тонкою грою знаменитого персикового відтінку, настільки популярного, що в його честь названий коктейль "Белліні", гордість Італії.

Вдихніть приголомшливий аромат просекко троянді: в ньому ви почуєте запах стиглих італійських фруктів і Пармських фіалок, пружної малини, запашної і лісової суниці і з відтінком соковитою вишні Морелло.

Більшість експертів прогнозує ажіотаж навколо новинки. Що ще може забезпечити неймовірну популярність Mionetto Prosecco Ros é DOC Mellisimato в 2021 році?

Чекання появи ігристого вина на ринку: з моменту анонсування до продажу пройшло чимало часу, яке цінителі провели в нетерпінні.

Стрімко набирає популярність мода на рожеві вина, особливо серед лідерів громадської думки, інфлюенсерів.

Високий попит на Просекко серед самої різної аудиторії. Особливо багато уваги просекко отримує з боку чоловіків, які раніше ігнорували ігристі напої. Тепер же все змінилося, і ділова зустріч двох бізнесменів-чоловіків з келихами просекко в руках стала вже звичною картиною.

Але, безумовно, Просекко Розі, це подарунок, в першу чергу, жіночої аудиторії. Але чудова новина для тих, хто вважає за краще веганство — вино відповідає всім вимогам такого стилю харчування.

Шанувальники Mionetto вже можуть придбати новинку — Mionetto Prosecco Rosé DOC Mellisimato вже надійшло в продаж.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини