Головна Новини Суспільство події Коли відкриють першу станцію метро на Виноградар у Києві
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли відкриють першу станцію метро на Виноградар у Києві

Названо обов'язкова умова запуску нової станції метро в Києві

5 червня 2021, 21:34
Поділіться публікацією:

Нова станція метро у Києві має з'явитися протягом нинішнього року. Про це в інтерв'ю "Радіо Свобода" повідомив столичний градоначальник Віталій Кличко.

Коли відкриють першу станцію метро на Виноградар у Києві

Метро на Виноградар відкриють у 2021 році

За словами мера, влада вже все профінансували і з будівництвом найближчим часом проблем бути не повинно. Він розповів, що неодноразово виїжджав на будівництво нової гілки метро в Києві.

Віталій Кличко відзначає, що з 1300 м під землею вже прокладено 900 м метро. Але будівельники гарантують, що станцію можна буде відкрити в нинішньому році.

Міський голова Києва звернув увагу на те, що будівництво метро не Виноградар неможливо без запуску Подільсько-Воскресенського моста.

Раніше "Коментарі" писали, що місцева влада Києва офіційно прокоментувала інформацію про можливе подорожчання проїзду в столичному метрополітені до 20 гривень за поїздку, про що заявив глава Асоціації перевізників Київської області Олексій Павленко.

На сьогодні всі питання, які стосуються цінової політики міста розглядаються в КМДА безпосередньо. Там заявили, що інформація про подорожчання є чутками, а питання про підвищення вартості проїзду зараз навіть не розглядають. У міської влади пояснили, що для підвищення вартості проїзду необхідно ретельно вивчити аналітику від транспортників з розрахунками, точних даних і обгрунтуваннями подорожчання. Після вже потрібно проводити громадські слухання. Сам процес займає, як мінімум, два місяці. Також в КМДА заявили, що питання про подорожчання проїзду постійно педалюють приватні перевізники, які опинилися на межі банкрутства через наслідки карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини