Головна Новини Суспільство події Коли в Україні буде по-літньому тепло: прогноз погоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли в Україні буде по-літньому тепло: прогноз погоди

Синоптик спрогнозував, коли в травні 2021 року в Україну прийде справжнє літо

10 травня 2021, 21:06
Поділіться публікацією:

Вже через два дні в Україні має прийти тепло, що швидше відповідає літу, ніж весні. Такий прогноз озвучив синоптик Українського гідрометеорологічного центру Роман Мурмило в коментарі "Обозревателю".

Коли в Україні буде по-літньому тепло: прогноз погоди

Погода в Україні. Фото з відкритих джерел

За прогнозом синоптика, з 12 травня температура повітря в Україні підвищиться до 22-27 градусів тепла. В Укргідрометцентрі зазначили, що погода в деяких регіонах країни може відрізнятися. Однак в цілому очікується стабільно тепла погода, як зазначив синоптик — практично літня.

За його словами, в минулі вихідні в Україні панували повітряні маси з північного заходу, тому місцями були опади. Але незабаром українці можуть очікувати зміни погоди і потепління. Синоптик додав, що стовпчики термометрів підуть вгору як днем, так і вночі.

Нагадаємо, синоптики попередили українців про прийдешні весняні грози в деяких частинах України.

Також повідомлялося, що народний синоптик Леонід Горбань прогнозував: кінець травня 2021 року порадує сухою і теплою погодою. Крім того, він розповів, коли українцям у цьому місяці варто очікувати дощову погоду. За прогнозами Горбаня, попереду ще можливі заморозки, але вони будуть короткочасні.

Як повідомляв портал "Коментарі" раніше, очікувані температура повітря і кількість опадів у травні нинішнього року дещо відрізняються від середніх показників. Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометеорологічного центру. За даними фахівців, зазвичай істотне і тривале потепління, яке вказує на початок літа, відбувається переважно в другій (на Закарпатті та півдні — в першій) декаді травня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини