Головна Новини Суспільство події КНДР погрожує США "шокуючими наслідками": що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

КНДР погрожує США "шокуючими наслідками": що сталося

Сестра Кім Чен Іна погрожує США "наслідками, що шокують" за розвідку за допомогою літаків

11 липня 2023, 08:50 comments1387
Поділіться публікацією:

Сестра лідера Північної Кореї Кім Йо Чжон погрожує США "наслідками, що шокують", якщо Вашингтон не припинить проводити розвідку над їхньою територією за допомогою літаків. Як передає портал "Коментарі", про це пише The Guardian.

КНДР погрожує США "шокуючими наслідками": що сталося

Сестра лідера Північної Кореї Кім Йо Чжон. Фото: із відкритих джерел

Видання зазначає, що нібито в КНДР стурбовані через те, що американський літак-розвідник кілька разів входив до східної економічної зони КНДР.                                   

Кім Йо Чжон не стала розкривати подробиці, але заявила, що, якщо Вашингтон не припинить провокацій, то може статися "шокуючий інцидент".

У США оперативно відреагували на такі погрози Пхеньяну, зазначивши, що замість того, щоб шукати шляхи для нової ескалації, КНДР не завадило б "зайнятися серйозною дипломатією".

Водночас у Південній Кореї не підтверджують слова КНДР та не бачать підтвердження того, що літак США входив до економічної зони КНДР.

Погрози КНДР вже стали буденністю. Зокрема, на адресу США з боку Пхеньяну звучать постійні грози та попередження, але здебільшого за цими погрозами немає жодних конкретних кроків.

Читайте також на порталі "Коментарі" — диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин записав відеозвернення на підтримку російського режиму і зазначив, що він "міцно триматиметься за руки" з Володимиром Путіним для співпраці обох країн.

Також видання "Коментарі" повідомляло – уряди Японії та Південної Кореї вимагають від керівництва Північної Кореї відмовитись від намірів із запуску розвідувального супутника. При цьому вони посилаються на заборону ООН на випробування ракет.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини