Головна Новини Суспільство події Кличко розкритикував жарти "95 Кварталу" на свою адресу
commentss НОВИНИ Всі новини

Кличко розкритикував жарти "95 Кварталу" на свою адресу

Мер Києва заявив, що багато жартів студії "Квартал 95" були нижче плінтуса

20 травня 2021, 09:16
Поділіться публікацією:

Український політик і столичний міський голова Віталій Кличко заявив, що я не є шанувальником студії "Квартал 95", а крім того, жарти гумористів на його адресу, здавалися меру Києва неприємними. Про це він розповів в інтерв'ю виданню "Українська правда".

Кличко розкритикував жарти "95 Кварталу" на свою адресу

Віталій Кличко - фото з відкритих джерел

"Я не прихильник" 95 кварталу", багато жартів були нижче плінтуса. Відверто хочу сказати, мені було неприємно чути ці жарти", — сказав мер Києва.

За словами столичного голови, він особисто заявляв про це гумористу "95 Кварталу", шоумену Євгену Кошовому. Мер згадав історію із дня народження, на якому були присутні обидва брати Клички і Кошовий, який тоді "розважав публіку":

"Ми з братом були на якомусь дні народження, де він розважав публіку. Кажу йому: "ну ти жартуєш, приміряєш мій пояс". Після цього він почав говорити: "Клички мене зловили удвох і хотіли побити", — розповів столичний градоначальник.

У відповідь на це Кличко зазначив, що як професійний спортсмен, буде битися тільки за гроші, яких "навіть у цих хлопців (гумористів студії "Квартал 95 "- ред.) не знайдеться".

Нагадаємо, що в столиці тривають "дні обшуків". Після того, як спецслужби перевірили окремих представників найближчого оточення міського голови Києва Віталія Кличка, прийшла черга і самого політика. Вірніше, його вдома (не квартири — ред.), де правоохоронці були помічені 18 травня. Відзначимо, що і в Державній фіскальній службі, і в СБУ заперечують тезу щодо зв'язку мера Києва і обшуків в багатоповерхівці, де розташовані апартаменти Кличка. Однак сам політик запевняє, що приходили саме "по його душу". "Коментарі" звернулися до експертів, щоб ті пояснили, що взагалі відбувається в столиці і що стало причиною "бодання" київської і центральної влади.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини