Головна Новини Суспільство події Кислиця шокував зізнанням: Кремль залякав дипломатів в ООН
commentss НОВИНИ Всі новини

Кислиця шокував зізнанням: Кремль залякав дипломатів в ООН

Кислиця пояснив, чому деякі дипломати висловлювали співчуття Україні так, щоби не чула Росія

11 липня 2024, 15:12 comments3301
Поділіться публікацією:

Навіть після варварського ракетного удару по Охматдиту деякі дипломати потайки висловлювали співчуття Україні. Так робили, щоби не чули представники Росії. Про це заявив постпред України при ООН Сергій Кислиця.

Кислиця шокував зізнанням: Кремль залякав дипломатів в ООН

Сергій Кислиця. Фото: з відкритих джерел

"Колеги підходили до мене і висловлювали співчуття – це з одного боку, а, з іншого боку, вони роками є свідками подібних воєнних злочинів, бо багато з моїх колег не перший день у бізнесі, як то кажуть, вони ж десятиліттями як і я в принципі вже щонайменше два десятиліття займаються організацією Об'єднаних Націй. Ми ж були присутні на десятках, якщо не сотнях засідань, де йшлося про злочини в Сирії. І недарма я згадував про те. як росіяни бомбили в Алеппо дитячий госпіталь, до речі про злочини в Судані, про злочини в Ємені", – зазначив дипломат.

При цьому він додав, що він десь навіть розуміє своїх колег, які вимушені сидіти і говорити про вбитих своїх співгромадян і дуже часто вони вбиті через те, що тягнеться злочинний слід Російської Федерації, яка не може їм запропонувати ні новітні технології, ні форми врядування, ні ноухау, ні гроші. 

"Єдине, що може запропонувати Росія – це смерть і руйнування, якщо не напряму, то через свої своїх найманців, які приходять до багатьох урядів або диктатур і кажуть: ось вам прейскурант, хочете ми вам тут заколот чи щось інше зробимо", – зауважив Кислиця.

Він наголосив, що Росія несе смерть і це знають абсолютно всі. Інше питання, що не кожен посол здатний стати проти Росії, яка сьогодні хизується тим, що є країною-бензоколонкою, а ще тим, що у 91-му році захопити в незаконний спосіб місце Радянського Союзу в Радбезі ООН.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Сергій Кислиця впевнений, що виступи російського дипломата Василя Небензі у Раді Безпеки ООН можуть стати ключовими доказами у майбутніх судах. Попри численні звинувачення Росії проти України та Норвегії, він впевнений, що правда буде виявлена завдяки сучасним технологіям та розвідданим.

Кислиця зазначає, що якщо слухати аргументи російських дипломатів, то можна побачити, як вони часто суперечать один одному. Саме такі виступи надалі можуть використовуватись як докази в міжнародних судах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини