Головна Новини Суспільство події «Кинули сотні людей»: навколо мережі «Книгарня Є» спалахнув скандал
commentss НОВИНИ Всі новини

«Кинули сотні людей»: навколо мережі «Книгарня Є» спалахнув скандал

Блогер Маргарита Весна розповіла, що сотні людей не отримали книги з мережі магазинів «Книгарня Є», а працівники відключили усі канали зв'язку

2 січня 2022, 15:45 comments1860
Поділіться публікацією:








Всеукраїнську мережу книгарень "Книгарня Є" звинувачують у поганому обслуговуванні. Користувачі мережі скаржаться, що не отримують своєчасно своїх книг, попри своєчасну оплату. Блогер Маргарита Весна розповіла, що книжкова мережа "кинула" сотні людей, які чекали на свої подарунки на Новий рік.

«Кинули сотні людей»: навколо мережі «Книгарня Є» спалахнув скандал

Замовлення книг (фото з відкритих джерел)

"Люди зробили та оплатили свої замовлення заздалегідь, але "Книгарня Є" їх не доставила, відключила всі канали зв'язку і не давала жодних коментарів щодо того, коли ж книги прийдуть, і чи прийдуть взагалі", — каже дівчина.

Маргарита попередила, що оформляти замовлення в магазині варто тільки за післяплатою, тому що, якщо ви оплатите замовлення відразу, то його доведеться чекати довго, попри те, що компанія обіцяє відправляти товари протягом 3-5 робочих днів.

"А ще Книгарня "Є" – це приклад, як не треба робити компанії, коли у ній відбуваються накладки. Точніше вони взагалі нічого не роблять: сайт заманює акціями, але всі канали зв'язку вони відключили, телефони підтримки не відповідають, стіна у фб та інсті закрита", — обурена дівчина.

Виявляється, що не лише вона зіткнулася з такою проблемою, у коментарях під відео багато людей відреагували на її звинувачення та підтвердили, що компанія справді безвідповідально підходить до своєї роботи.

"Написав на них заяву до поліції за фактом шахрайства, справу вже передали у роботу. Як буде далі не знаю", "Ця ситуація має максимально розголошуватися, щоб менше людей робили таку помилку, як замовлення на сайті "Книгарня Є", — пишуть користувачі.

Зазначимо, що такої політики мережа книгарень дотримувалася ще задовго до отримання "тисячі Зеленського". Редактор нашого видання також скористалася послугами компанії, але дуже довго чекала на своє замовлення, і зазначила, що протягом тижня не могла зв'язатися з операторами.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що The New York Times назвав найкращі книги 2021 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Віктор

19 січня 2022, 20:19

Ну просто скоти ця книгарня. Що робити? Так само зі мною.

Тарас

14 січня 2022, 20:37

Своє замовлення чекаю від 18.12.2021 і напевно так і не отримаю, зворотнього зв'язку жодного


Новини