Головна Новини Суспільство події Кінологи поліції зворушливо привітали чотириногих колег з Днем подяки собаці
commentss НОВИНИ Всі новини

Кінологи поліції зворушливо привітали чотириногих колег з Днем подяки собаці

Також кінологи поліції поділилися кількома зворушливими фотографіями робочих буднів

26 серпня 2021, 23:41
Поділіться публікацією:

У четвер, 26 серпня, кінологи поліції Донеччини привітали своїх чотириногих колег з Днем подяки собаці. Його відзначають з 2004 року. Пост подяки з'явився в Twitter Міністерства внутрішніх справ.

Кінологи поліції зворушливо привітали чотириногих колег з Днем подяки собаці

Кінологи - фото з відкритих джерел

"Не дивлячись на неофіційний статус свята, кінологи поліції Донеччини від щирого серця висловлюють безмежну вдячність чотириногим колегам. Дякую за службу, за дружбу, за гаряче серце, сповнене любові! Ніколи не змінимо", — йдеться в пості.

Також кінологи поліції поділилися кількома зворушливими фотографіями робочих буднів з чотириногими колегами.

Кінологи поліції зворушливо привітали чотириногих колег з Днем подяки собаці - фото 2

Нагадаємо, в Індії знайшли останки дивної тварини, яке проживало мільйони років назад і спроектували його вид. Американські вчені з Університету Джона Хопкінса знайшли останки істоти на розкопках відео. За попередніми висновками, дивну тварину проживало на цій території приблизно 55 мільйонів років тому. Археологи вважають, що більшість копитних тварин пішли саме від цієї істоти. Назвали дивного звіра камбайтерій. На вигляд це тварина мала ознаки свині, собаки, носорога. За розмірами воно було не більше ніж вівця. Від неї пішли групи ссавців, в яку входять носороги і тапіри.

Вчені припускають, що звір швидко бігав, але був значно примітивніше в порівнянні з іншими видами тієї епохи. Вперше камбайтерія описали ще в 2015-му, коли змогли знайти достатню кількість залишків для вивчення. Однак ймовірний вид доісторичного ссавця спроектували досить недавно. Нові дані дають уявлення про походження деяких видів коней на території Індії та дозволяє простежити міграцію на інші континенти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини