Головна Новини Суспільство події Кінець війни близько: Пушилін зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Кінець війни близько: Пушилін зробив заяву

Георгій Тука пояснив, що стоїть за заявою Пушиліна

7 серпня 2021, 09:55 comments2191
Поділіться публікацією:

Недавні заяви ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна, що те, що відбувається на Донбасі підходить до "свого логічного завершення" може свідчити про те, що в Москві все-таки зважилися приєднати ці території до РФ. Причому вирішальне слово в цьому питанні повинен сказати Захід, а не Україна, точніше, мовчазна згода Заходу. Як інформує портал "Коментарі", таку позицію в інтерв'ю OBOZREVATEL висловив екс-заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука.

Кінець війни близько: Пушилін зробив заяву

Денис Пушилін - фото сайт Єдиної Росії

Георгій Тука висловив думку, що для Пушиліна логічним завершенням військового конфлікту на сході України є саме приєднання окупованої частини до Російської Федерації. Якщо саме такий натяк був закладений в висловлюванні Пушиліна, то подальший план Москви стає вельми зрозумілим. При цьому Георгій Тука зазначив, що всім важливо розуміти — Пушилін абсолютно ніякого впливу не має і ніякого рішення не приймає. У питанні приєднання ОРДЛО до Росії або ж, навпаки, повернення під юрисдикцію України все залежить від однієї людини. Наскільки готова ця людина прийняти таке вольове рішення не знає ніхто. Йдеться, звичайно ж, про президента Росії Володимира Путіна, який і є головним ініціатором війни в Україні.

Георгій Тука нагадав, що російські пропагандисти постійно підігрівають тему війни на Донбасі повторенням історії з Кримом. Тобто, натякають на приєднанні Донбасу до Росії. Підтвердженням цього є недавній форум "Російський Донбас", який проходив в окупованому Донецьку в січні цього року. Тоді в Донецьк приїхали російські пропагандисти, зокрема, Маргарита Симоньян, яка стверджувала, що Москва повинна "забрати ці території додому".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Кулеба пояснив діалог Кравчука з ватажком бойовиків Пушилін Денис Володимирович.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини