Головна Новини Суспільство події Кім Чен Ин вперше за довгий час з'явився на публіці
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Чен Ин вперше за довгий час з'явився на публіці

Кім Чен Ин з'явився на людях через коронавірус

16 листопада 2020, 10:07
Поділіться публікацією:

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин очолив засідання Політбюро Трудової партії. Це стало його першою публічною появою — раніше від очей співгромадян його приховували 26 днів.

Кім Чен Ин вперше за довгий час з'явився на публіці

У неділю Кім Чен Ин провів розширене засідання Політбюро на якому обговорювалися питання, пов'язані з епідемією коронавірусу, а так само завдання для партійної, військової та економічної сфер щодо подальшого посилення надзвичайного протиепідемічного фронту.

Корейські інформагентства уточнюють, що Кім Чен Ин не з'являвся на людях з 21 жовтня. Останнім його виходом у світ було відвідування кладовища в Пхьонан-Намдо, де він вшанував пам'ять загиблих  солдатів, які брали участь в Корейській війні 1950-53 років.

Влада КНДР регулярно повідомляють про те, що в країні немає випадків коронавірусного захворювання, проте підвищену готовність не скасовували з початку поточного року.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше Кім Чен Ин сказав північнокорейцям, що він превентивно мобілізує свою найсильнішу військову міць в разі загрози, але додав, що він не цілиться ні в яку країну зокрема. Лідер країни сказав, що Північна Корея буде продовжувати створювати "самооборону стримування", і вибачився за рівень життя в країні, а також за пандемію коронавірусу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини