Головна Новини Суспільство події Київську область закриють на жорсткий карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

Київську область закриють на жорсткий карантин

Обмеження почнуть діяти з 20 березня до 9 квітня включно.

19 березня 2021, 01:03
Поділіться публікацією:

Після введення локдауна в Києві на жорсткий карантин піде Київська область. Про це заявив заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко в ефірі "Право на владу".

Київську область закриють на жорсткий карантин

Карантин (фото з відкритих джерел)

За його словами, ситуація з коронавірусів там погіршилася.

"Зараз зроблено так, що закривають саме регіони. У Києві зараз погано. Франківська область, Закарпатті, Житомирщина, Вінниччина — закриті. Але, наприклад, на Дніпропетровщині або на Харківщині є вільні місця. 30% зайнятості ліжок, навіщо закривати там регіон? Саме тому йдемо зараз закриттям саме регіонів ", — сказав Тимошенко.

Він додав, що закриваються регіони, оскільки місцева влада "краще бачить", що відбувається на їх території.

Нагадаємо, в ласті Києва прийняли рішення посилити карантин в столиці з 20 березня по 9 квітня включно через ситуацію з коронавірусів, оскільки в місті спостерігається погіршення епідеміологічної ситуації. Про це заявив мер міста Віталій Кличко на брифінгу 18 березня. Таким чином, жорсткі обмеження в Києві почнуть діяти з 00:00 20 березня (в ніч з п'ятниці на суботу). За словами мера Києва, в столиці за минулу добу було зафіксовано понад 1000 інфікованих коронавірусів громадян. За 24 години потрапили до лікарень майже 200 чоловік. Більш того, на сьогодні заповнюваність ліжок в лікарнях міста понад 70%. "Ситуація поширення вірусу, без перебільшення, загрозлива", — заявив Кличко. У зв'язку з цим в Києві вводяться жорсткі обмеження. Розповідаємо, що саме буде працювати, а що закриють в столиці з 20 березня.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Денис Шмигаль заявив, що в Україні може не знадобитися введення локдауна на загальнонаціональному рівні, але для цього необхідно зараз обмежити соціальні контакти серед населення.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Остров Самоневезения

19 березня 2021, 05:36

Остров самоневезения ( "Остров невезения" на новый лад: https://www.youtube.com/watch?v=goFIxxWru78 ) Весь пропитан вирусом, абсолютно весь, Осторов кипарисовый в океане есть, Осторов кипарисовый в океане есть, Весь пропитан вирусом, абсолютно весь. Там под кипарисами - люди-дикари, С масками на лицах, с вирусом внутри, С масками на лицах, с вирусом внутри, Там под кипарисами - люди-дикари. Что они ни делают - вирус тут как тут, Видно, заклинания вирус не берут, Видно, заклинания вирус не берут, Что они ни делают - вирус тут как тут. Вирус не выводится, намертво прирос, Плачут, Богу молятся, не жалея слёз, Плачут, Богу молятся, не жалея слёз, Вирус не выводится, намертво прирос. Вроде не больные - и могли бы жить, Им бы пандемию взять и отменить, Им бы пандемию взять и отменить, Вроде не больные - и могли бы жить. Как назло, на острове вводится надзор! Бунтарям без масок - штрафы и позор! Дикарям без масок - штрафы и позор! На проклятом острове вводится надзор! По такому случаю с ночи до зари Плачут невезучие люди-дикари И не знают, бедные, как им дальше быть: Вирусы - зловредные, все не истребить...


Новини