Головна Новини Суспільство події Київ посів 106 місце в рейтингу найдорожчих міст для емігрантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Київ посів 106 місце в рейтингу найдорожчих міст для емігрантів

У минулому році Київ посів 150 місце в цьому ж рейтингу

9 червня 2020, 20:29 comments1188
Поділіться публікацією:

Столиця України посіла 106 місце в рейтингу найдорожчих міст для емігрантів. У 2020 році Київ піднявся на 44 позиції в рейтингу за порівняно з торішніми результатами. У 2019 році столиці України в тому ж рейтингу посіла 150 місце. Про це повідомили в компанії Mercer, яка проводила дослідження.

Київ посів 106 місце в рейтингу найдорожчих міст для емігрантів

Усього в рейтингу представлено 209 міст світу. У першу п'ятірку рейтингу потрапили Гонконг (район Китаю), Ашхабад (Туркменістан), Токіо (Японія), Цюріх (Швейцарія) і Сінгапур. Останні місця в рейтингу зайняли Карачі (Пакистан), Ташкент (Узбекистан), Бішкек (Киргизстан), Віндхук (Намібія) і Туніс, а відповідно, саме ці міста стали одними з найдешевших у світі для емігрантів.

При складанні рейтингу компанія Mercer використовувала дані про інфляцію, ціни на оренду та купівлю житла, а також коливання місцевих курсів валют.

Як повідомляв портал "Коментарі", в міністерстві економіки України повідомили, що економіка України впала на 5% з січня 2020 року, в здебільшого з-за поширення пандемії коронавіруса Covid-19 в нашій країні і по всьому світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини