Головна Новини Суспільство події Казанський: трагедія в містечку Червонопартизанськ, який під контролем «ЛНР», це тільки початок
commentss НОВИНИ Всі новини

Казанський: трагедія в містечку Червонопартизанськ, який під контролем «ЛНР», це тільки початок

Денис Казанський вважає, що трагедія в Червонопартизанську може стати не останньою

7 вересня 2021, 11:22
Поділіться публікацією:

Трагедія, коли внаслідок обриву канату ліфта загинуло 9 гірників в окупованому Червонопартизанську — це наслідок окупації і початок цілої низки нещасних випадків, які можуть статися в недалекому майбутньому. Як інформує видання "Коментарі", таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив відомий донецький блогер і журналіст Денис Казанський.

Казанський: трагедія в містечку Червонопартизанськ, який під контролем «ЛНР», це тільки початок

Трагедія на шахті в Червонопартизанську Фото: Фейсбук Дениса Казанського

Він зазначає, вчора з'явилася новина про те, що в невеликому містечку Червонопартизанськ, який знаходиться в окупації і повністю контролюється бойовиками "ЛНР", на шахті "Червоний партизан" обірвався канат, який піднімав величезний ліфт з гірниками. У ньому перебувало 25 осіб. 9 з них не вижили.

Денис Казанський вважає, що занепад вугільної галузі в ОРДЛО — це першопричина того, що сталося. Занепад цей є прямим наслідком окупації, яку 7 років тому почала Москва. За словами журналіста, ще можна поставитися з розумінням, коли трагедії на шахтах відбуваються в результаті раптового викиду метану або породи в забої. Цьому дійсно дуже складно запобігти. В даному ж випадку, упевнений журналіст, гірники загинули через незадовільний стан устаткування. Країна-окупант просто вичавлює останні соки з українських шахт, не вкладаючи ні копійки в їх розвиток і ремонт.

"Звичайно, такий підхід не міг не призвести до трагічних наслідків. І це, мабуть, тільки початок...", — написав Денис Казанський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Зеленський вважає, що Кремль збирається використовувати жителів ОРДЛО в своїх брудних цілях для утримання влади після виборів в Держдуму РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини