Головна Новини Суспільство події Катастрофа АН-26: військові жорстко відреагували на заяву голови Харківської ОДА
commentss НОВИНИ Всі новини

Катастрофа АН-26: військові жорстко відреагували на заяву голови Харківської ОДА

Олексій Кучер заявив, що літак з сином командувача Повітряними силами отримав пріоритет посадки перед літаком АН-26

3 жовтня 2020, 11:36
Поділіться публікацією:

Командування Повітряних Сил ЗСУ назвало ганебними звинувачення голови Харківської ОДА Олексія Кучера про те, що літак з сином командувача Повітряними силами ЗСУ Сергія Дроздова нібито отримав пріоритет посадки перед літаком АН-26. Про це повідомляє ТСН з посиланням на прес службу командування Повітряних Сил ЗСУ в Facebook.

Катастрофа АН-26: військові жорстко відреагували на заяву голови Харківської ОДА

"Хоча на ефір пан Кучер не прийшов, в прямому включені він ганебно перейшов на особистості і дорікнув командувачу Повітряних сил, ніби літаку, на якому знаходився його син, дали пріоритет при посадці. Мовляв ця хвилина могла вплинути на успішну посадку АН-26. Брехня і маніпуляція!", — йдеться в повідомленні командування Повітряних сил ЗСУ

Представники командування також звернули увагу, що Олексій Кучер, якого військові іронічно прозвали "експертом з керівництва польотами військової авіації", відразу зробив свої упереджені висновки в обхід зваженої і чіткої позиції Голови державної слідчої комісії Олега Уруського.

Військові також закликали не піддаватися на маніпуляції, і брати інформацію з достовірних джерел. Сам командувач Повітряних Сил ЗС України генерал-полковник Сергій Дроздов заявив, що він ніяк не впливав на дії керівника польотів.

Як повідомляло видання "Коментарі", льотчик-випробувач Лиходід розповів про причини авіакатастрофи АН-26.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини