Головна Новини Суспільство події Канада продовжила заборону на в'їзд іноземних громадян
commentss НОВИНИ Всі новини

Канада продовжила заборону на в'їзд іноземних громадян

На громадян Канади обмеження на в'їзд та виїзд не поширюється за умови дотримання двотижневого карантину

2 листопада 2020, 22:25
Поділіться публікацією:

У Канаді знову продовжили заборону на відвідування країни ще на місяць. До 30 листопада більшість іноземців не зможуть перетнути кордони країни.

Канада продовжила заборону на в'їзд іноземних громадян

Фото: Toronto Star

Про заборону в'їзду повідомляють в Міністерстві громадської безпеки Канади.

Згідно з забороною влада продовжує наказ про обов'язкову ізоляцію та тимчасові обмеження на перетин кордону до кінця листопада. Заборона діє для всіх неамериканських мандрівників. Винятки зроблять лише для осіб, які мають вагомі причини відвідування країни.

Так само виключення з заборони можуть зробити для деяких екіпажів літаків, дипломатичних візитів, водіїв вантажівок, студентів, деяких родичів громадян і постійних жителів Канади.

Раніше планувалося зняти заборону в червні, але через пандемію він регулярно відкладається. Додамо, що на вечір 1 листопада території Канади налічувалося 28 тисяч випадків зараження COVID-19.

Однак на громадян Канади це обмеження не поширюється. Вони можуть виїжджати та заїжджати без особливих проблем, за умови дотримання двотижневого обов'язкового карантину.

Нагадаємо, "Коментарі" раніше повідомляли, що Канадський бренд Henri Vézina представив колекцію одягу для роботи з дому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Укрінформ
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини