Головна Новини Суспільство події Каменських розкрила шокуючі деталі стосунків з Потапом
commentss НОВИНИ Всі новини

Каменських розкрила шокуючі деталі стосунків з Потапом

Настя Каменських та Олексій Потапенко: не разом. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання «УНІАН»

12 квітня 2023, 18:25 comments5155
Поділіться публікацією:

Як зазначають в інформаційній агенції, такі деталі подружнього життя зіркової пари, співачка розкрила, під час листування з журналістом ТСН. Котрий, попрохав Настю передати Потапові, що у його "телеграм" висить непрочитане повідомлення.

Каменських розкрила шокуючі деталі стосунків з Потапом

Що трапилося у подружньому житті Потапа та Каменських

У відповідь, Настя заявила, що вони не разом зараз.

Що означають ці слова, достеменно не відомо – чи мова іде про відстань між ними, тимчасову розлуку чи все ж розлучення.

Судячи зі світлин Каменських  в Instagram, зараз вона  готується до щоденних  живих концертів, в рамках туру українськими містами "Я – Україна". Й паралельно, інтенсивно лікує голосові зв’язки, проблеми з якими почалися, наприкінці березня. Настя – уже на фінальному етапі терапії.

 "Я закінчую лікування, щоб радувати вас живим звуком на концертах в українських містах і вже не можу дочекатися зустрічі за вами!
Хочу, щоб ці концерти наповнили ваші серця емоціями, які допоможуть подолати всі труднощі", — зазначає співачка в Instagram.

Серед "найсвіжіших" світлин, якими Настя поділилася у соціальних мережах: фото з виступу на сцені, фото з притулку для тварин та з візитів до лікаря.

А от, світлин, що стали б свідченням щасливого подружнього життя з Потапом, уже давненько не видно. Востаннє, його фото Каменських  у своєму "інстаграм" опублікувала 8 травня, минулого року. У День народження Олексія Потапенка.

Де сам зірковий репер – теж не відомо.

Навколо життя цієї пари уже тривалий час точаться дискусії, про їх нібито розлучення. Проте, офіційної заяви зі сторони Насті чи Потапа не було. Тож, що ховається "за дверима" їх особистого – залишається в таємниці.

Читайте також на сайті "Коментарі", Дашу Астаф’єву запідозрили у вагітності: українська блогерка та співачка в усьому зізналася у соціальних мережах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини