Головна Новини Суспільство події "Кадик вирву с * ка": Дмитро Гордон став зіркою кліпу
commentss НОВИНИ Всі новини

"Кадик вирву с * ка": Дмитро Гордон став зіркою кліпу

Пісня "Життя без кадика" виконана в жанрі мем-поп

3 липня 2021, 05:21 comments3246
Поділіться публікацією:








Українському журналісту Дмитру Гордону група "Жетон" присвятила свою пісню, яка називається "Життя без кадика". За основу пісні виконавці взяли знамениту фразу Гордона — "Ти мені не попадайся на очі, я тобі кадик вирву, с *ка".

"Кадик вирву с * ка": Дмитро Гордон став зіркою кліпу

Дмитро Гордон (фото з відкритих джерел)

"І поки шоу-бізнес кисне на серйозних щах, ми вирішили учадіти по-крупному. З нами легенда — Дмитро Гордон залітає на хвилю нового шоу-бізнесу!", — вважає музичний гурт.

За словами групи пісня виконана в жанрі мем-поп.

"Ловіть наш мега-сингл в жанрі мем-поп. "Життя без кадика" — історія простого хлопця, який попрощався з адамове яблуком, просто гуляючи по парку ", — написали під відео.

Нагадаємо, 34-річний канадський репер Дрейк отримав престижне звання. Американське авторитетне видання Billboard назвало його кращим музикантом десятиліття. Повідомляється, що музичні альбоми відомого виконавця з 2010 року займали високі позиції в престижному хіт-параді Billboard 200. І протягом 2021 року його треки були дуже популярні і так само високо піднімалися в чартах. Дрейк став єдиним сольним музикантом, який в цілому більше 50 тижнів провів на 1-му місці рейтингу авторитетного журналу.

Крім цього, у канадського виконавця є 27 нагород від Billboard Music Awards — це абсолютний рекорд премії. А ось його головний конкурент Каньє Уест перемагав в номінаціях всього лише 5 разів. Але це не єдине досягнення Дрейка. Згідно з даними музичного сервісу Spotify, він став першим виконавцем, який набрав 50 мільярдів прослуховувань, попри те, що на інтернет-сервісі опубліковано всього 12 його треків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

партия 5.10

3 липня 2021, 06:02

В сортире дима гордон свалился на пол - х... с ним, пусть лучше поет Дип Папл ! Не очень понятно, зачем пиарят этого проходимца и поддонка ?


Новини