Головна Новини Суспільство події Кабмін вирішив закрити кордони України на день раніше
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін вирішив закрити кордони України на день раніше

Український кордон залишатиметься закритим для іноземців мінімум місяць

27 серпня 2020, 20:45 comments3020
Поділіться публікацією:

Кабінет міністрів України прийняв рішення закрити кордони нашої країни опівночі 28 серпня. Про це в своєму Telegram -каналі написав міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

Кабмін вирішив закрити кордони України на день раніше

Відзначимо, раніше уряд планував закрити українські кордони для іноземців з 29 серпня. Попередньо кордони знову відкриються через місяць, 28 вересня.

Про те, хто зможе перетнути кордон України "Коментарі" писали раніше.

Нагадаємо, в'їжджати в Україну зможуть люди, які мають документи на проживання в нашій країні. Також, на тлі політичної кризи в Білорусі, уряд прийняв рішення залишити відкритим кордон і для білорусів.

Також ми писали, що в Україні до 31 жовтня продовжили і частково посилили (рекомендується заборонити навіть в "зеленій зоні" проведення дискотек, роботу розважальних закладів, нічних клубів, діяльність підприємств громадського харчування з організацією дозвілля, концерти) адаптивний карантин. Крім того, на місяць до 28 вересня уряд закрив кордони для в'їзду іноземних громадян (з деякими винятками). Експерти розповіли "Коментарям", чи можна було в даних умовах діяти інакше і чи не є те, що відбувається "міною уповільненої дії" під місцеві вибори.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини