Головна Новини Суспільство події Із прес-секретаря у ведучі: Мендель запускає власне телешоу — подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Із прес-секретаря у ведучі: Мендель запускає власне телешоу — подробиці

Шоу буде транслюватися для жителів окупованих Донбасу і Криму

15 березня 2021, 19:26
Поділіться публікацією:

В українському новинному бізнесі побільшало іменитих телеведучих. Про запуск власного телешоу заявила нинішній прес-секретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель.

Із прес-секретаря у ведучі: Мендель запускає власне телешоу — подробиці

Юлія Мендель стане телеведучою. Фото із відкритих джерел

За інформацією, наданою телеканалом "ДОМ", на якому новоспечена телеведуча і з'явиться, програма називатиметься "Погляд з Банкової". Українці, які волею випадку залишилися проживати в Криму чи на окупованих територіях Донбасу, зможуть дізнатися про рішення нинішньої влади практично "з перших вуст".

Юлія Мендель збирається розповідати про актуальний для України порядок денний, прогнозувати розвиток ситуації, а також робити особисті висновки з того, що відбувається. Крім цього планується, що охочі жителі окупованих територій зможуть зв'язатися з представниками телеканалу "ДОМ", щоб задати прес-секретарю президента свої питання. Обіцяють, що Мендель обов'язково відповість на все, що важливо для українських громадян.

"Не втомлюємося говорити з вами. А особливо — з українцями, які опинилися за контактною лінією на Донбасі і в Криму", — анонсуючи програму, зазначила Юлія Мендель.

Перший, пробний випуск "Погляду з Банкової" відбудеться сьогодні, о 19:30, на YouTube-аккаунті телеканалу "ДОМ". Повідомляється, що спочатку Мендель буде говорити про фейки, дезінформацію і те, як українці по обидва боки лінії розмежування користуються соцпослугами.

Повноцінний телевізійний випуск планується найближчої неділі — 21 березня.

Крім "ДОМу", шоу транслюватиме і телеканал UATV. За попередньою інформацією, програма планується російськомовною.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що Мендель поділилася секретом успіху. Як стати прес-секретарем президента, можна дізнатися в нашому матеріалі.

Також на порталі знайдеться інформація про те, яку роль Юлія Мендель відіграє в житті Володимира Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини