Головна Новини Суспільство події Івано-Франківськ залишився без тролейбусів
commentss НОВИНИ Всі новини

Івано-Франківськ залишився без тролейбусів

Автобусний рух дозволено в режимі спецперевозок

11 березня 2021, 01:12
Поділіться публікацією:

В Івано-Франківську, який потрапив в "червону" карантинну зону, зупиняють рух тролейбусів. Про це в Facebook повідомив міський голова Руслан Марцінків.

Івано-Франківськ залишився без тролейбусів

Тролейбусний рух (фото з відкритих джерел)

За його словами, є припис поліції на рух тролейбусів. Тому, незважаючи на зміни в постанові Кабміну, тролейбусний рух в місті буде зупинено. Крім того, в Івано-Франківську зменшить випуск автобусів на комунальні маршрути. Разом з тим, спецрейси збережуться.

З 26 лютого в Івано-Франківську встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки. У місті закриті школи і дитсадки. Заклади харчування працюють тільки на винос, закриті промислові ринки і магазини, заборонені масові заходи.

Нагадаємо, місцева рада Івано-Франківська подав позов проти Кабінету міністрів України до Окружного адміністративного суду столиці України. Про даний етап мерії міста, на брифінгу в п'ятницю, 4 вересня, повідомив мер Івано-Франківська Руслан Марцінків. "Вчора ми подали позовну заяву проти Кабінету міністрів до Окружного адміністративного суду Києва. До нього приєдналася не тільки Івано-Франківської області. Місто Тернопіль також подає до суду", — заявив Марцінків. Відзначимо, згідно з останнього оновлення карантинного зонування, Івано-Франківськ, Тернопіль та ряд інших міст потрапили в червону зону карантину. Нове епідеміологічне зонування почне діяти з 7 вересня.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Конституційний Суд України визнав частково неконституційною постанову Кабміну про введення карантину. Так, Конституції України не відповідають обмеження, пов'язані з роботою громадського транспорту в країні. Також суд визнав неконституційним обмеження, що стосуються зарплат чиновників і суддів. Незаконною названий і заборона на роботу закладів громадського харчування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини