Головна Новини Суспільство події Італія обмежила в'їзд для українців: що робити з квитками на скасовані авіарейси
commentss НОВИНИ Всі новини

Італія обмежила в'їзд для українців: що робити з квитками на скасовані авіарейси

На сайті МАУ є оновлений розклад рейсів

17 грудня 2021, 00:10
Поділіться публікацією:

Український перевізник "Міжнародні Авіалінії України" скоротив рейси до Італії через прийняті посилені карантинні обмеження для наших  громадян. В представництві авіакомпанії дали пояснення, як поступити із вже придбаними квитками. Про це повідомляє пресслужба  МАУ, пише "РБК-Україна".

Італія обмежила в'їзд для українців: що робити з квитками на скасовані авіарейси

В компанії розповіли, що робити з квитками (фото з відкритих джерел)

 В авіакомпанії зазначають, що будуть скорочені рейси з Києва до Рима та Мілану. Обмеження діятимуть у період з січня по лютий 2022 року.

 На сайті національного авіаперевізника  є оновлений розклад рейсів.

 При цьому,  землякам, які мали намір летіти до Італії, але не є власниками посвідки на проживання або не мають поважних причин для подорожі до цієї країни, перевізник надає пропозицію  "змінити маршрут подорожі на будь-які рейси авіакомпанії і внутрішній код-шерінг, що виконуються з 16 грудня 2021 по 28 Лютого 2022 року, без оплати штрафу і доплати за тарифом обслуговування в оригінальному квитку".

Важливо, що МАУ пропонує клієнтам  ще наступні рішення на вибір. Зокрема, поміняти дату польоту на рейси цього перевізника до Риму або Мілану, які здійснюються з 1 лютого 2021 року, без оплати штрафу і доплати за тарифом в оригінальному класі бронювання протягом терміну дії квитка. Також можна оформити повну або часткову компенсацію грошових коштів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Італія закриває свої кордони для українських туристів.З 16 грудня 2021 року українці більше не зможуть перетинати кордон Італії у туристичних цілях. Свої кордони європейська країна закриває до 31 січня 2022 року. Італія дозволятиме перетин своїх кордонів лише тим українцям, які мають посвідку на проживання, офіційно працюють, навчаються, або ж проходять лікування.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини