Головна Новини Суспільство події Ірена Карпа розповіла, де можна знайти багатого чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Ірена Карпа розповіла, де можна знайти багатого чоловіка

За словами Ірени Карпи познайомитися з іноземцем неважко

9 березня 2021, 14:15
Поділіться публікацією:

Українська письменниця Ірена Карпа розповіла, де можна знайти багатого чоловіка, якщо ви опинилися в Парижі. Свої рекомендації жінка опублікувала в Інстаграмі.

Ірена Карпа розповіла, де можна знайти багатого чоловіка

Де знайти багатого чоловіка - розповідає Ірена Карпа. Фото: 24 канал

Найбільш вдалим та безпрограшним став "Тіндер" — популярний додаток для знайомств. За словами Ірени Карпи парижанки також активно користуються цим способом.

Так її знайома, яка просто приїхала на кілька днів в Париж знайшла собі чоловіка та переїхала до нього жити.

Якщо ж ви любите живі раптові зустрічі, Ірена Карпа рекомендує відвідати кілька місцевих барів: Avant comptoir, Presciption, Le Fumoir, Bar de Bristol.

Найбільш сміливі жінки можуть завітати до паризьких свінгер-клубів та отримати не тільки нові знайомства, а й шалені емоції.

До приємних зустрічей та подальшого спілкування можуть привести і вечірки у знайомих. До слова, зустріти свою долю можна і на звичайній прогулянці або під час вигулу домашнього улюбленця.

"Ніде так просто не зав'язується смол-ток в Парижі, як у черзі за устрицями чи свіжою зеленню на ранковому базарі. Ставайте в чергу за симпатичним чоловіком і питайте його, з чим він готуватиме свій шпинат чи морського чорта", — оптимістично додала письменниця.

Нагадаємо, що сама Ірена Карпа ще у 2018 році вийшла заміж за Людовика-Кирила Требюше, який являється нащадком роду письменника Віктора Гюго.

Також сайт "Коментарі" розповідає, що у Франції винайшли тест на коронавірус, який можна пройти зі смартфона. Такий тест може провести практично будь-яка людина без спеціальної підготовки. Детальніше про винахід читайте в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини