Головна Новини Суспільство події Інтерв'ю Карлсона з Путіним: оголошено дату виходу
commentss НОВИНИ Всі новини

Інтерв'ю Карлсона з Путіним: оголошено дату виходу

Американський журналіст Такер Карлсон повідомив дату виходу інтерв'ю з Володимиром Путіним.

8 лютого 2024, 09:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

О першій ночі 9 лютого американський журналіст Такер Карлсон опублікує інтерв’ю з президентом Росії Володимиром Путіним. Про це Карлсон повідомив у дописі в Instagram.

Інтерв'ю Карлсона з Путіним: оголошено дату виходу

Інтерв'ю Карлсона з Путіним. Фото з відкритих джерел

7 лютого у Кремлі підтвердили, що американський журналіст Такер Карлсон взяв інтерв’ю з Володимиром Путіним. Це перше інтерв'ю Путіна західному журналісту після повномасштабного вторгнення Росії в Україну в лютому 2022 року.

Як повідомив Такер Карлсон в Instagram, інтерв’ю з Путіним опублікують в четвер о 18:00 в США, що означає, що в Україні воно вийде о першій ночі 9 листопада.

Сам Карлсон пояснив мету інтерв'ю з Путіним тим, що "американці не поінформовані" в питанні війни в Україні, тому він вирішив прилетіти до Росії, щоб поговорити з президентом РФ. За словами Такера, він приїхав у Росію власним коштом і довго думав, чи брати інтерв’ю у Путіна, адже вважав, що існують "ризики" від таких дій. Також Карлсон стверджує, що мейнстрімові медіа в США недостатньо інформують громадськість про війну в Україні, яка змінює світ.

Такер Карлсон також заявив, що американські ЗМІ брали неодноразово інтерв'ю у президента України Володимира Зеленського, які за його словами були "улесливі, спрямовані на посилення вимоги Зеленського, щоб США брали активніше участь у війні". Тоді, як за словами Такера, ніхто з Путіним не говорив.

На такі заяви Карлсона відреагували західні журналісти. У CNN заявили, що звертались до Путіна ще з перших днів повномасштабного вторгнення, а в BBC зазначили, що кілька разів відправляли запит до президента РФ, але отримали відмову.

Нагадаємо, що Такер Карлсон – це американський журналіст, який є прихильником теорії змов та відомий проросійськими поглядами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американський ведучий обізвав Зеленського, натякнувши на його єврейські коріння.

Також "Коментарі" писали, що Такер Карлсон взяв інтерв'ю у Трампа. У ньому колишній американський президент закликав вивести США з війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини