Головна Новини Суспільство події Імбецили, щури та одноклітинні - український ведучий обізвав людей, які дивилися заблоковані телеканали
commentss НОВИНИ Всі новини

Імбецили, щури та одноклітинні - український ведучий обізвав людей, які дивилися заблоковані телеканали

Остап Дроздов розкритикував прихильників 112, NewsOne та ZIK в ефірі "4 каналу"

12 лютого 2021, 10:25 comments1295
Поділіться публікацією:

Ведучий "4 каналу" Остап Дроздов в авторському ток-шоу "Прямим текстом" різко висловився про людей, які дивилися нещодавно закриті телеканали 112, NewsOne та ZIK. Про це повідомляє Telegram-канал PavlovskyNews.

Імбецили, щури та одноклітинні - український ведучий обізвав людей, які дивилися заблоковані телеканали

Телеведучий Остап Дроздов обізвав людей які дивилися закриті канали. Фото: ytimg.com

Оскільки канали дивилася велика кількість українців, вони звикли до цих ЗМІ. Саме тому громадяни задаються питанням "що робити після закриття каналів?".

В ефірі Остап Дроздов дав відповідь. Він порадив читати книжки українською, прибирати вдома та ліпити вареники. Самих глядачів ведучий назвав "громадянськими щурами", "імбецилами", "убогими" та "одноклітинними".

Прив'язаність людей до заборонених телеканалів Дроздов називає "телекратією". За словами ведучого, "телекратія" зайшла настільки далеко, що в Україні з'явилася маса "теленаркоманів".

Нагадаємо, що політичне ток-шоу "Прямим текстом" до 2019 року виходила на телеканалі ZIK.

Окрім того, відомо, що саме колектив журналістів "4 каналу" створював для телеканалів 112, NewsOne і ZIK серію програм-розслідувань під назвою "Очевидне неймовірне".

Раніше повідомлялося, що Верховний Суд України почав виносити рішення по позовах, якими намагалися опротестувати введення указом президента Володимира Зеленського санкцій проти каналів Віктора Медведчука. Чому прийняті саме такі постанови? Як події можуть розвиватися далі? Що можуть зробити ті, хто бореться за скасування санкцій і ті, хто хоче їх посилення? Відповіді на ці питання шукайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що народний депутат і кум Путіна Віктор Медведчук може запустити новий телеканал з проросійською риторикою після закриття каналів 112, NewsOne і Zik, на які президент Зеленський наклав санкції РНБО. Подробиці читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини