Головна Новини Суспільство події Ілон Маск став другим багатієм у світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск став другим багатієм у світі

Акції компанії Ілона Маска піднялися в ціні на 520% менше ніж за рік

24 листопада 2020, 09:20
Поділіться публікацією:

Винахідник і засновник компанії Tesla Ілон Маск збільшив свої статки і піднявся до другого місця в списку найбагатших людей світу. За даними Bloomberg Billionaires, його статки перевищили розмір капіталів Білла Гейтса (127,7 млрд доларів) і на сьогодні становить 127,9 млрд.

Ілон Маск став другим багатієм у світі

Відзначимо, що рік тому Ілон Маск займав лише 35-е місце. Піднятися на вершину йому допоміг різкий стрибок вартості акцій Tesla — менш ніж за рік акції подорожчали на 520%, що дозволило збільшити активи на 100 млрд доларів.

Після того як ринку стало відомо про те, що акції Tesla увійдуть в індекс S & P 500, Маск зміг збільшити свій статок на 15 млрд доларів всього за один день.

Перше місце в рейтингу мільярдерів займає засновник і глава Amazon Джефф Безос. Його стан в цьому році зросла більш ніж на 67 млрд доларів і складає 182 млрд.

Що ж стосується ТОП-5, то в рейтинг також увійшли французький магнат Бернар Арно (105 млрд), який очолює групу LVMH — він зайняв четверте місце. На п'ятому — Марк Цукерберг зі своїм Facebook — він "важить" 102 млрд.

Як повідомляв портал "Коментарі", генеральний директор SpaceX Ілон Маск пролив світло на своє бачення перших людських цивілізацій Марса в серії недавніх твітів. Мільярдер прагне потрапити на Марс в цьому десятилітті і хоче до 2050 року допомогти заснувати на Червоній планеті мільйонну колонію людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини