Головна Новини Суспільство події Ілон Маск назвав причину, через яку може загинути цивілізація
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск назвав причину, через яку може загинути цивілізація

Ілон Маск назвав один із головних ризиків цивілізації

8 грудня 2021, 12:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Відомий американський мільярдер, а також засновник таких компаній, як Tesla та SpaceX Ілон Маск, стурбований падінням народжуваності. Про це пише видання CNBС.

Ілон Маск назвав причину, через яку може загинути цивілізація

Ілон Маск. Фото: thesoftwarereport.com

Кілька днів тому на заході Wall Street Journal Ілон Маск заявив, що низькі коефіцієнти народжуваності, що швидко падають, є одним з головних ризиків для цивілізації. На думку Маска, "Якщо у людей не буде більше дітей, цивілізація звалиться.

Підприємець додав, що дехто вважає, що у світі надто багато людей і що населення зростає безконтрольно. Таку думку він вважає помилковою і каже, що насправді все навпаки. Маск закликав таких людей подивитися на дані досліджень.

Як пише видання, його коментарі надходять у міру того, як усе більше людей вирішують не мати дітей, посилаючись на такі проблеми, як зміна клімату та нерівність.

У матеріалі наголошується, що аналітики Morgan Stanley проаналізували ситуацію з народжуваністю та з'ясували, що останнім часом на тлі побоювань щодо зміни клімату зростає рух чайлдфрі. На думку, дана тенденція впливає народжуваність швидше, ніж будь-яка інша. На підтвердження своїх аргументів вони вказали на опитування, академічні дослідження та дані компанії Google, які показують, що зміна клімату прямо чи опосередковано прискорює зниження рівня народжуваності.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Ілон Маск показав космічні кораблі, які вирушать на Марс. На опублікованому зображенні можна помітити два космічні апарати, що виробляються компанією SpaceX, а також вежу з механізмами, які будуть задіяні в запуску та приземленні ракет-носіїв.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що Ілон Маск представив нову версію електопікапу Tesla Cybertruck. Оновлена модель отримає окреме управління передніми та задніми колесами, а також режим, завдяки якому автомобіль зможе рухатися, як краб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини