Головна Новини Суспільство події Ілон Маск іде з посади гендиректора Twitter: що далі
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск іде з посади гендиректора Twitter: що далі

Власник соціальної мережі Twitter, мільярдер Ілон Маск залишає посаду гендиректора компанії. Потенційним новим CEO може стати жінка

12 травня 2023, 10:50
Поділіться публікацією:

Такою новиною Маск поділився 11 травня ввечері, у Twitter, пишуть "Коментарі".

Ілон Маск іде з посади гендиректора Twitter: що далі

Ілон Маск. Фото з відкритих джерел

"Радий повідомити, що я найняв нового генерального директора для X/Twitter. Вона почне роботу через 6 тижнів!", – йдеться у повідомленні мільярдера.

Хто саме стане гендиректором – він не зазначив. Водночас, Маск зауважив, що залишається на посаді голови ради директорів та технічного директора компанії.

За інформацією WSJ, місце Маска може зайняти  голова відділу продажу реклами американської медіакорпорації NBCUniversal Лінда Яккаріно. Згідно їх даних, топ-менеджерка уже веде переговори щодо цього питання.

Останній часом, власника  Twitter часто бачать в оточенні Яккаріно.  У квітні, на конференції в Маямі,  медійниця провела інтерв’ю на сцені з Маском. Вона запитала у нього бачення соціальної мережі Twitter в майбутньому. Маск і Яккаріно 9 травня також разом відвідали конференцію в Напі, організатором котрої виступив рекламний гігант WPP, повідомляє джерело Axios. Якщо Яккаріно стане новим гендиректором компанії, то вона внесе туди свій професіоналізм та досвід в збуті реклами Twitter. Адже, її вважають однією з найвидатніших лідерок продажів, пише видання.

Зауважимо, Ілон Маск очолив Twitter у жовтні 2022 року.  Він придбав компанію за $44 млрд. Попереднього гендиректора Парага Агравала та її фінансового директора Неда Сігала було звільнено.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Незабаром у Twitter з’являться аудіо- та відеодзвінки, а поки користувачі уже випробовують там "нові фішки" З 10 травня у Twitter запрацювала нова функція – шифрування особистих повідомлень. А уже найближчим часом будуть і інші зміни. Водночас, коли саме очікувати нових функцій в дії – Маск не зазначив. Разом з тим, він написав, що на платформі вводиться шифрування особистих повідомлень. А у останній версії  Twitter уже можна відповідати в особистих повідомленнях – не на останнє сповіщення, що отримали, а на будь-яке інше повідомлення в ланцюжку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини