Головна Новини Суспільство події IKEA буде не тільки продавати нові меблі, але й закуповувати старі
commentss НОВИНИ Всі новини

IKEA буде не тільки продавати нові меблі, але й закуповувати старі

Тепер можна обміняти старі меблі на нові

14 жовтня 2020, 01:50
Поділіться публікацією:

Компанія IKEA в рамках ініціативи "Buy Back" пропонує клієнтам в Сполученому Королівстві та Ірландії можливість продати свої старі меблі в обмін на ваучери магазинів. Про це пише CNN.

IKEA буде не тільки продавати нові меблі, але й закуповувати старі

Шведський ритейлер буде платити за старі меблі в залежності від її стану. За товар, який буде виглядати "як новий" можна буде виручити і 50% його вартості. Водночас предмети в "дуже хорошому" стані будуть оцінені в 40%, а "добре використовувані" предмети продаються за 30% від початкової ціни.

Меблі, включаючи такі продукти, як комоди, книжкові шафи, полиці, стільці та столи, повинна бути повністю зібрана, щоб мати право на участь в акції, яка стартує 27 листопада.

Рітейлер заявив, що запускає програму вчасно для Чорної п'ятниці і пропонує ваучери без терміну придатності, щоб вирішити проблему нестійкого споживання і його впливу на зміну клімату.

IKEA значно наростила обсяги онлайн-продажів під час пандемії коронавірусу, коли мільйони людей залишилися вдома. Минулого тижня компанія заявила, що онлайн-продажі зросли на 45% за 12 місяців до серпня, завдяки 4 мільярдам відвідувань її веб-сайту.

Раніше "Коментарі" писали, що компанія IKEA почала незалежний аудит поставок деревини в Україні після критичного розслідування про використання незаконних вирубок в Карпатах



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини